Itinerari botànic : Parc de Can Mercader – Diumenge 24 de maig, d’11 a 13 h

Itinerari botànic

f_museuciencies2035

 

 

 

 

 

 

 

Parc de Can Mercader

Act. parcs metropolitans – Diumenge 24 de maig, d’11 a 13 h

Imatge © Rafael López-Monné, via www.amb.cat

Les altes palmeres, els enormes plataners i la bella acàcia són alguns dels arbres singulars que fan de Can Mercader un parc de gran valor històric i patrimonial. Acompanyats d’un expert seguirem la proposta d’itinerari botànic que recorre el parc per anar descobrint la vegetació i ens endurem de regal el llibret de l’itinerari.

Visita guiada

Públic adult

Activitat gratuïta

Centre: Parc de Can Mercader, Cornellà de Llobregat

Lloc de trobada: Jugatecambiental del parc de Can Mercader. Carretera de l’Hospitalet, s/n, Cornellà de Llobregat.

Data i horari: diumenge 24 de maig, d’11 a 13 h

Inscripcions: tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h) / a/e activmuseuciencies@bcn.cat

El període d’inscripció s’obre 10 dies hàbils abans de l’inici de cada activitat

Col·labora: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Participa: Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona

* * * * * *

Activitat emmarcada dins del programa d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans (primavera-estiu 2015).

Descarregueu-vos el programa complet

Vine a gaudir dels parcs, platges i rius metropolitans.

Aquesta primavera-estiu l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona us convidem a descobrir aquests espais metropolitans de la mà del 9è cicle d’activitats, amb tallers, visites guiades i jornades participatives diverses.

Descobrirem els interessants valors d’alguns parcs de la Xarxa de Parcs Metropolitans: coneixerem la seva vegetació, els entorns naturals, la seva història, l’hotel d’insectes, l’exposició Salvadoriana del Jardí Botànic de Barcelona i els secrets del Jardí Botànic Històric; observarem petits invertebrats, peixos, ocells, ratpenats i altres animals que hi viuen; i explorarem de manera ben divertida alguna platja del litoral metropolità i el seu fons marí, o bé podrem participar directament en accions de voluntariat que millorin les seves condicions ecològiques.

També ens aproparem a petits tresors naturals del riu Llobregat com els aiguamolls de Molins de Rei, ajudarem a la seva neteja i aprendrem a fer de detectius de la natura, a construir caixes niu, a observar el cel o intervindrem en la construcció d’un jardí de les ciències.

En aquest cicle també podrem gaudir d¡una nova edició de la jornada de portes obertes, Planta’t als Botànics! Us convidem a participar en aquesta gran festa amb un munt d’activitats diverses, exposicions, tallers, jocs tradicionals i visites guiades pensades per a tota la família.