Ja està oberta la inscripció per a la IV edició d’OjodePez Photo Meeting Barcelona (11,12 i 13 de juny)

Ja està oberta la inscripció per a la IV edició d’OjodePez Photo Meeting Barcelona

ojo_de_pez

La trobada es farà durant els dies 11, 12 i 13 de juny i reunirà fotògrafs com Martin Parr, Joan Fontcuberta, Luis Baylón i Martin Kollar

OjodePez Photo Meeting Barcelona són unes jornades internacionals organitzada per La Virreina Centre de la Imatge i La Fábrica que neixen al voltant de la revista de fotografia documental OjodePez.

L’objectiu d’aquesta trobada és tenir un espai en el que s’afavoreixi el diàleg i el debat entre especialistes, fotògrafs i participants interessats en la fotografia documental. Ofereix una programació que presenta temes específics d’actualitat, treballs fotogràfics i un apartat professional i pedagògic.

Al llarg d’aquests 3 dies, tindran lloc visionats de portfolis, conferències, tallers, projeccions de fotògrafs, converses i conferències obertes al públic, en què els participants i assistents podran compartir noves experiències amb especialistes del mitjà i fotògrafs internacionals com Martin Parr, Txema Salvans, Raphaël Dallaporta, Oscar Monzón, Marloes Krijnen, Mauro Bedoni i Jim Casper.

Més info a http://photomeeting.ojodepez.org/apuntate/

La IV edició d’OjodePez Photo Meeting Barcelona girarà al voltant de la fotografia de l’inconformisme. Utilitzant com a punt de partida l’exposició de Martin Parr Els inconformistes, la trobada comptarà amb un seguit d’autors que aborden la fotografia documental des d’una perspectiva centrada en l’individu, fotògrafs amb visions molt personals, de vegades iròniques, altres contestatàries. El programa es completa amb la presència de mitjans com COLORS i GUP, festivals internacionals i activitats professionals.