Música

JAMBOREE CLARENCE BEKKER BAND DIUMENGE 3 DE MARÇ PIZZA EXPRESS JAZZ CLUB

 56a9709c-be77-477a-868a-524eaf6d0c8a
La vibrant i enèrgica Clarence Bekker Band visita aquest diumenge el club londinenc de jazz Pizza Express 

El músic holandès actuarà al reconegut club londinenc acompanyat d’una formació carregada del millor groove en la línia del jazz&soul.

Es tracta de la segona proposta del Jamboree al club del Soho londinenc fruit de l’acord que van establir ambdues sales per a l’intercanvi d’artistes de l’escena de Barcelona i de Londres durant aquest 2019.

Aquest diumenge 3 de març Clarence Bekker Band oferirà un concert a un dels clubs més antics de Londres: el Pizza Express Club Jazz.

El músic holandès hi actuarà acompanyat de la seva banda formada per Arecio Smith (teclats), Francisco Guisado “Rubio” (guitarra), Charlie Moreno (baix)  i Carlos López (bateria).

Entre els tresors amagats que té Barcelona trobem el nom de Clarence Bekker, un holandès errant que atresora més de trenta anys de carrera. Bekker va ser ‘descobert’ l’any 2006 pel productor nord-americà Mark Johnson mentre cantava amb una guitarra pels carrers de Barcelona. La seva gravació del clàssic Stand by me, juntament amb altres veus, ja acumula més de 75 milions de visites a internet. Bekker ha esdevingut un dels cantants de referència del projecte musical Playing for Change que han liderat estrelles com ara Bono, Keith Richards i Manu Chao.

Clarence Bekker compta amb un do, el de tocar l’ànima de tot aquell que l’escolta. A través d’una veu profunda, vibrant, i un esperit carregat d’energia, travessa transversalment l’audiència, de cap a peus.

ACORD D’INTERCANVI ENTRE EL JAZZ CATALA I EL JAZZ BRITANIC

Mas i Mas i Pizza Express van establir un acord de col·laboració consistent en un intercanvi d’artistes de l’escena de Barcelona i de Londres, que s’integraran en les programacions del Jamboree i del Pizza Express Jazz Club, respectivament. Durant l’any 2019, el Pizza Express presenta tres propostes de jazz britànic al Jamboree. Per la seva banda, la cava de la plaça Reial ofereix l’actuació de tres artistes del nostre jazz a la sala del Soho londinenc.

L’acord es va signar el passat mes de març a Londres amb Joan Mas, en representació de Mas i Mas, i Joseph Paice, en nom de Pizza Express.

El Pizza Express Jazz Club és un dels principals escenaris del circuit londinenc de clubs de jazz. Situat al número 10 de Dean Street, Pizza Express Jazz Club ofereix música en viu des de l’any 1976. El seu fundador, Peter Boizot, atresora una llarga trajectòria, des de la dècada de 1960, com a programador de música en viu en diferents espais de la capital britànica. En l’actualitat, el Pizza Express Jazz Club pertany al grup Pizza Express, amb tres clubs més i una vintena de restaurants, repartits per Londres, Birmingham i Manchester, que ofereixen vora 2.000 actuacions a l’any. Benny Carter, Gregory Porter, Jamie Cullum, Art Farmer i Diana Krall, entre d’altres, han pujat a l’escenari del Pizza Express Jazz Club, indret que el passat mes de juny també va celebrar la primera edició del Catalan Music Festival.

En representació del Jamboree, Clarence Bekker serà el segon artista que participarà en aquest intercanvi entre les sales barcelonina i londinenca.

JAMBOREE JAZZ
PROGRAMACIÓ MARÇ

CONCERTS DESTACATS:
Dimecres 19 i dijous 20 – FRED WESLEY

Més informació: AQUÍ

SEGUEIX EL JAMBOREE A LES XARXES!