JAMES BAY EN CONCERT, ENTRADES A LA VENDA EL DIVENDRES 30 D’OCTUBRE

JAMES BAY EN CONCERT

ENTRADES A LA VENDA EL DIVENDRES 30 D’OCTUBRE

image002_122321

 

 

 

 

 

 

 

 

 

James Bay podria ser, si no és, un dels artistes més desitjats del moment. I el podrem gaudir en directe el dissabte 12 de març a la sala Razzmatazz de Barcelona, ​​com a part de la programació del Guitar Bcn 2016.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 10h del divendres 30 d’octubre a través de theproject,es, doctormusic.com i ticketmaster.es. El preu de les entrades serà de 30€ (despeses de distribució no incloses).

En aquest 2015, James Bay es col·locava en el Top 10 d’iTunes en més de 50 països, incloent Espanya (# 6), a tan sols uns dies de publicar el seu primer treball discogràfic, Chaos And The Calm, alguna cosa veritablement insòlit amb un primer àlbum. El jove cantautor britànic, llançava el seu àlbum al Març, precedit per l’èxit del seu tema Hold Back The River, una d’aquestes cançons que apunta a himne tan sols amb la primera escolta. Li ha seguit també Let It Go, com a segon single del seu debut. Amb la seva veu profunda i encisadora i la seva imatge de «rocker indie», James Bay ha resultat ser tot un descobriment com a intèrpret i com a compositor. Destaca gràcies a la seva emocionant interpretació, la seva captivadora manera de narrar històries i el seu esperit inimitable: El perfecte hereu al tron ​​Brit-Pop-Folk.

Als seus peus té ja rendit a mig món, públic i crítica, aclamat com un «Artista a Seguir» per mitjans com Spotify, BuzzFeed, Entertainment Weekly, BlackBook, Mashable, The Guardian i Q Magazines, per citar només alguns. En el seu emocionant ascens, James Bay guanyava també aquest mateix any el Brits 2015 Critics ‘Choice Award, premi que comparteix amb artistes com Adele, Florence & The Machine, Sam Smith o Jessie J, entre molts altres. I a la BBC 1, se situava en el # 2 dins del rànquing com «So del 2015».

James Bay, originari del la petita població de Hitchin (UK), s’ha guanyat a pols la seva reputació, i és que amb tal solament un disc al mercat, a més ha actuat en els millors clubs i recintes de Londres, obrint els xous de grans artistes, inclosa la seva actuació com a artista convidat de The Rolling Stones a Hyde Park, o obrint per Kodaline en dues gires amb les entrades esgotades, i acompanyant a John Newman o Tom Odell. També ho hem pogut veure al Burberry ‘s Prosum Spring / Summer Fashion Show i en l’iTunes Music Festival, alimentant des del directe a la seva creixent legió de seguidors.

Hi havia moltes ganes de veure a James Bay com a cap de cartell a Espanya, així que ara només ens queda esperar a 2016 i gaudir, per fi, del seu directe.

jamesbay.com

 

 

JAMES BAY EN CONCIERTO

ENTRADAS A LA VENTA EL VIERNES 30 DE OCTUBRE

James Bay podría ser, si no es, uno de los artistas más deseados del momento. Y lo podremos disfrutar en directo el sábado 12 de marzo en la sala Razzmatazz de Barcelona, como parte de la programación del Guitar Bcn 2016.

Las entradas se podrán adquirir a partir de las 10h. del viernes 30 de octubre a través de theproject.es, doctormusic.com y ticketmaster.es. El precio de las entradas será de 30€ (gastos de distribución no incluidos).

En este 2015, James Bay se colocaba en el Top 10 de iTunes en más de 50 países, incluyendo España (#6), a tan solo unos días de publicar su primer trabajo discográfico, Chaos And The Calm, algo verdaderamente insólito con un primer álbum. El joven cantautor británico, lanzaba su álbum en Marzo, precedido por el éxito de su tema Hold Back The River, una de esas canciones que apunta a himno tan solo con la primera escucha. Le ha seguido también Let It Go, como segundo single de su debut. Con su voz profunda y hechizante y su imagen de “rockero indie”, James Bay ha resultado ser todo un descubrimiento como intérprete y como compositor. Destaca gracias a su emocionante interpretación, su cautivadora manera de narrar historias y su espíritu inimitable: El perfecto heredero al trono Brit-Pop-Folk.

A sus pies tiene ya rendido a medio mundo, público y crítica, aclamado como un “Artista a Seguir” por medios como Spotify, Buzzfeed, Entertainment Weekly, BlackBook, Mashable, The Guardian y Q Magazines, por citar solo a algunos. En su emocionante ascenso, James Bay ganaba también este mismo año el BRITs 2015 Critics’ Choice Award, premio que comparte con artistas como Adele, Florence & The Machine, Sam Smith o Jessie J, entre muchos otros. Y en la BBC 1, se situaba en el #2 dentro del ranking como “Sonido del 2015”.

James Bay, originario del la pequeña población de Hitchin (UK), se ha ganado a pulso su reputación, y es que con tal solo un disco en el mercado, además ha actuado en los mejores clubs y recintos de Londres, abriendo los shows de grandes artistas, incluida su actuación como artista invitado de The Rolling Stones en Hyde Park, o abriendo para Kodaline en dos giras con las entradas agotadas, y acompañando a John Newman o Tom Odell. También lo hemos podido ver en el Burberry’s Prosum Spring/Summer Fashion Show y en el iTunes Music Festival, alimentando desde el directo a su creciente legión de seguidores.

Había muchas ganas de ver a James Bay como cabeza de cartel en España, así que ahora solo nos queda esperar a 2016 y disfrutar, por fin, de su directo.

jamesbay.com