JAMIE CULLUM, ZUCCHERO, UB40, LOVE OF LESBIAN I FANGORIA ACTUARAN A L’ESPAI PORT AQUEST ESTIU

 

ANUNCIA ELS PRIMERS NOMS CONFIRMATS

PF17_2_114205

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JAMIE CULLUM, ZUCCHERO, UB40, LOVE OF LESBIAN I FANGORIA ACTUARAN A L’ESPAI PORT AQUEST ESTIU

El Festival de Sant Feliu de Guíxols, el primer dels festivals catalans en arribar a l’edició 55, posarà a la venda el dia 17 de febrer les entrades pels següents espectacles a l’Espai Port:

21/07> Jamie Cullum

22/07> UB40

06/08> Fangoria

08/08> Zucchero

15/08> Love of Lesbian

Jamie Cullum ens oferirà el seu únic show a Catalunya. Mr. Cullum ha triat Porta Ferrada pel fet singular de l’aforament mixte (pista sense seients i grada numerada) i per l’escenari a peu de la Mediterrània. Cal destacar també la visita de Zucchero 13 anys després del seu últim concert a l’estat. Aquesta vegada l’artista italia vindrà acompanyat per una banda de 13 musics. D’altra banda, UB40 i Love of Lesbian són exclusives de Porta Ferrada aquest estiu al territori català, mentre Fangoria arribaran a Sant Feliu per presentar el seu darrer treball discogràfic Canciones para robots románticos.

Els grans resultats, tant de venda com artístics, de les darreres edicions -i l’expectació creada: fa algunes setmanes que les xarxes del Festival estan rebent missatges interessant-se pel programa-  han fet que TheProject decideixi avançar uns quants artistes.

“És una evidència que el projecte s’ha consolidat, que el public reconeix l’esforç d’una oferta oberta  a tothom amb uns preus d’entrades molt sensibles i a unes magnífiques instal·lacions”, senyalen fonts de TheProject.

I és que tant TheProject com la Regidoria del Festival de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols no amaguen la seva satisfacció per les dades extretes de l’enquesta que es va realitzar a peu de porta dels diferents espais, on el públic va posar una nota ben alta tant a la línia artística com a la millora dels recintes, la producció i l’entorn.

«Aquestes qualificacions serveixen per seguir treballant en un concepte diferent de la resta de propostes de festivals d’estiu i, lògicament, millorar els detalls que ens proposen”.

La qualitat dels equipaments i la diversitat dels espais fan possible gaudir de diferents temàtiques artístiques als espais més naturals per cada oferta. Així doncs es mantindran els concerts del cicle de clàssica a l’Església del Monestir i les funcions de teatre -inclosa una nova edició del Festival Singlot dirigit per Andreu Buenafuente-, així com els concerts acústics al Teatre Municipal. La resta de la programació es farà a l’Espai Port.

Les entrades per aquests concerts estaran a la venda a partir del divendres 17 de febrer només als punts oficials.

20% dte. A LA TAQUILLA OFICIAL

A més a més, com cada any i d’ençà que TheProject dirigeix el Festival, el cap de semana que ve s’obriran les taquilles a l’Oficina de Turisme del Monestir. Dissabte 18 de febrer de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores i diumenge 19 de 10.00 a 14.00 hores amb un descompte especial del –20% pels compradors que s’apropin a les taquilles.

La resta del programa d’aquesta edició 55 es presentarà durant el mes de març.

________________________________________________ an>

 

 

 

EL 55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA ANUNCIA LOS PRIMEROS NOMBRES CONFIRMADOS

JAMIE CULLUM, ZUCCHERO UB40, LOVE OF LESBIAN Y FANGORIA ACTUARÁN EN EL ESPAI PORT ESTE VERANO

El Festival de Sant Feliu de Guíxols, el primero de los festivales catalanes en llegar a la edición 55, pondrá a la venta el día 17 de febrero las entradas para los siguientes espectáculos al Espai Port:

21/07> Jamie Cullum

22/07> UB40

06/08> Fangoria

08/08> Zucchero

15/08> Love of Lesbian

Jamie Cullum nos ofrecerá su único show en Cataluña. Mr. Cullum ha elegido Porta Ferrada por el hecho singular del aforo mixto (pista sin asientos y grada numerada) y por el escenario a pie del Mediterráneo. Cabe destacar también la visita de Zucchero 13 años después de su último concierto en el estado. Esta vez el artista italiano vendrá acompañado por una banda de 13 músicos. Por otra parte, UB40 y Love of Lesbian son exclusivas de Porta Ferrada este verano en el territorio catalán, mientras Fangoria llegarán a Sant Feliu para presentar su último trabajo discográfico Canciones para robots románticos.

Los grandes resultados, tanto de venta como artísticos, de las últimas ediciones -y la expectación creada: hace algunas semanas que las redes del Festival están recibiendo mensajes interesándose por programa- han hecho que TheProject decida avanzar unos cuantos artistas.

«Es una evidencia que el proyecto se ha consolidado, que el público reconoce el esfuerzo de una oferta abierta a todos con unos precios de entradas muy sensibles y en unas magníficas instalaciones», señalan fuentes de TheProject.

Y es que tanto TheProject como la Concejalía del Festival del Ayuntamiento de Sant Feliu de Guíxols no ocultan su satisfacción por los datos extraídos de la encuesta que se realizó a pie de puerta de los diferentes espacios, donde el público puso una nota bien alta tanto en la línea artística como a la mejora de los recintos, la producción y el entorno.

«Estas calificaciones sirven para seguir trabajando en un concepto diferente del resto de propuestas de festivales de verano y, lógicamente, mejorar los detalles que nos proponen».

La calidad de los equipamientos y la diversidad de los espacios hacen posible disfrutar de diferentes temáticas artísticas en los espacios más naturales para cada oferta. Así pues se mantendrán los conciertos del ciclo de clásica en la Iglesia del Monasterio y las funciones de teatro -incluida una nueva edición del Festival Singlot dirigido por Andreu Buenafuente-, así como los conciertos acústicos en el Teatro Municipal. El resto de la programación se hará en el Espai Port.

Las entradas para estos conciertos estarán a la venta a partir del viernes 17 de febrero sólo en los puntos oficiales.

20% dto. EN LA TAQUILLA OFICIAL

Además, como cada año y desde que TheProject dirige el Festival, el fin de semana próximo se abrirán las taquillas en la Oficina de Turismo del Monasterio. Sábado 18 de febrero de 10.00 a 14.00 y de 16.00 a 19.00 horas y el domingo 19 de 10.00 a 14.00 horas con un descuento especial del -20% para los compradores que se acerquen a las taquillas.

El resto del programa de esta edición 55 se presentará durante el mes de marzo.