Javier Olivares presenta a Barcelona «Felipe. Heredarás el mundo» la gran novel.la sobre Felip II

Felipe-666x1024

 

 

 

 

 

 

J

avier Olivares, creador de les sèries d’èxit de TV Isabel i El ministerio del tiempo, fa el salt a la literatura i publica «Felipe. Heredarás el mundo”, la gran novel·la sobre Felip II.

•Olivares, creador de sèries de televisió de temàtica històrica com Isabel o El Ministerio del Tiempo, publica una novel.la al voltant de la figura de Felip II
•L’escriptor ha signat series de gran èxit pel públic català com Infidels o Kubala, Moreno i Manchón.
• L’autor fa un retrat humanitzant del monarca que va governar el món. L’home més enllà de la llegenda.
•»Felipe. Heredarás el mundo» és el segon llibre d’Olivares després del seu bestseller Isabel

La novel·la és la història d’un nen que no va escollir ser fill de qui era, que va perdre a la seva mare amb dotze anys i que veia tant poc al seu pare que amb prou feines recordava la seva cara. És la història d’un jove que als setze anys governava Espanya per ordre de l’Emperador; d’un home creient i supersticiós, marcat per les dones que el van envoltar, seductor i desconfiat, d’una gran sensibilitat i capaç, al mateix temps, de les majors crueltats amb els seus enemics. Felipe no va escollir ser fill de Carlos I de Espanya i V d’Alemanya però ho va ser. La novel·la és la història d’un home que heretà el món.

Javier Olivares ( Madrid , 1958 ) és llicenciat en Història per la Universitat Complutense de Madrid , i doctorat per l’Institut d’Estètica i Teoria de les Arts de la Universitat Autònoma de Madrid . És professor de guió en el Màster de Producció Audiovisual de la Universitat Complutense i en el Màster de guió ALMA / Universitat Carlos III . Ha treballat en premsa cultural, ha estat redactor en cap de La Lluna de Madrid i director de l’Àrea de Cultura de l’ Institut Europeu de Design ( IED ) . És el creador de sèries com Infidels , Kubala , Moreno i Manchón , Isabel , Víctor Ros i El Ministerio del Tiempo. És autor de la novel·la històrica bestseller Isabel.

Felipe sorprèn al lector per un ritme vertiginós i pel domini absolut dels temps narratius per part d’Olivares per generar grans moments d’emoció. Tal i com ell mateix afirma “essencialment explico històries i procuro comunicar emocions”