JAZZ & FOOD (30 de setembre)

JAZZ & FOOD 2017

 

170901125523_plana48fijbbcnmes

 

Data: Dissabte, 30 de setembre
Lloc: Moll de la Fusta
Hora: De 11h a 22:30h
Preu: GRATUÏT

 

ENTRADA GRATUÏTA

————————
Important: entre tots els assistents posseïdors d´una tarjeta recarregable se sortejaran 10 invitacions dobles per qualsevol concert del festival*. No la perdis!
Els guanyadors es publicaran en aquesta web dimarts, 10 d´octubre.

(*) limitades a l´aforament del local
————————

Una festassa ciutadana. 12 hores de música complementades amb una oferta gastronòmica espectacular. Menjar, beure, escoltar, ballar, compartir, disfrutar. Això és Jazz & Food, la innovadora proposta del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

La selecció gastronòmica a Jazz & Food va a càrrec de BCN Més, la revista independent que dóna veu a lo bo, a lo dolent i a lo lleig de la Ciutat Comtal, i que, segons diuen les males llengües, té bastant a veure amb la creació d´una escena de street food barcelonina.

BCN Més proposa més d´una vintena de xefs molt locals i internacionals i a través d´ells una veritable volta al món.

El viatge comença per Àsia, per provar els curris més autèntics de Masala´73 o la fusió catalano-asiàtica més top de la mà de Casa Xica, i a més Grasshopper Ramen Bar s´encarregarà de recrear un autèntic ramen bar on sentir-se al mateix cor de Tòquio.

Creuem a Amèrica i aterrem a Mèxic per provar la cuina fusió de Monchis Food Truck o la d´influència californiana d’Eureka Street Food i Killer Burrito; seguint el viatge cap al sud, la següent parada serà Perú i la seva street food directament importat dels carrers de Lima per Warike, Veneçuela i aquest art en forma de cachapa de la Cachapera BCN i d´arepa de la Taguara Arepería, i l´Argentina i els rostits per “rechuparse” els dits de Dos Boludos.

Però no passarem per alt a la representació més local, la flor i nata de la cuina del país, que s´ha fet un enorme buit en l´escena foodie més internacional. Per alguna cosa Caravan Made, Jaaims ´, Caravana Carambola, Fogons Urbans, The big Whim foodtruck, mariaunacrep o Canalla Urban Food són capaços de fusionar la tradició més catalana amb l´exotisme més global. Botifarres ecològiques, però també Bahn mi. Entrepans de cansalada, però també falafels. Escalivades, però també porchetta. El mestratge en el món carn vindrà també de la mà de Wilson ´s Fumats i les seves carns fumades i a la barbacoa, de Rioba restaurant i les seves carns preparades amb amor pel binomi basc-argentí, i de Fileteando i les seves hamburgueses gourmet km0. Vegetarians, no tingueu por, les fronteres mai se us tancaran. El vostre recorregut geogràfic no es veurà limitat i podreu viatjar lliurement per una llarga llista de països sense salconduit.

Esteu obligats a més a deixar un buit per a les postres, perquè perdre les meravelles sweet de Uay Balam o els gelats de Xixovic o Paral·lelo, o deixar de provar un bon cafè d´especialitat de la Cherry Coffee, resta punts a tota l´experiència. I ningú hauria d’arriscar-se a arruïnar un gran viatge gastronòmic que ve ja amenitzat pel millor jazz a l´aire lliure i que té lloc en un d´aquests moments màgics que és la tardor de Barcelona.