ActualidadMúsicaTeatro

Joan Manuel Serrat, Niña Pastori, Chucho Valdés, Raimon, Joburg BalletTerra Baixa, Sócrates, La plaza del Diamante, algunes de les 42 propostes del Teatre-Auditori Sant Cugat per a la tardor-hivern

Joan Manuel Serrat, Niña Pastori, Chucho Valdés, Raimon, Joburg BalletTerra Baixa, Sócrates, La plaza del Diamante, algunes de les 42 propostes del Teatre-Auditori Sant Cugat per a la tardor-hivern

11046804_917435948295016_781965906924044571_n

 

 

 

 

 

 

 

 

La varietat i la qualitat de la programació segueixen sent les marques d’identitat del Teatre-Auditori, que en aquesta ocasió reforça lligams amb esdeveniments de país com el Festival Temporada alta o el Festival Mil·leni

La conversió de la platea del Teatre en una sala de cabaret permetrà gaudir dels espectacles de la programació d’una manera diferent

El Teatre-Auditori va presentar ahir a la tarda els espectacles de la propera programació. Amb 42 espectacles programats de setembre de 2015 a gener de 2016, la presentació va comptar amb la presència d’alguns dels protagonistes dels diferents espectacles, i les actuacions musicals de ‘Flor de nit’, Clara Peya (esPIral), Obeses, Divinas i Luis, entre d’altres sorpreses.

Pel que fa a la programació la varietat i la qualitat és la fórmula d’èxit del Teatre-Auditori: una programació variada per a què cada santcugatenc i santcugatenca trobi com a mínim un espectacle al seu gust. Els espectacles programats són els següents:

 

 

SETEMBRE

SERRAT. Antología desordenada Divendres 11 i dissabte 12

Idiota de Jordi Casanovas Dissabte 26

OCTUBRE/NOVEMBRE

Els Pets fan Cambra Divendres 2.

Petits Camaleons 4a. Edició Dissabte 3 i diumenge 4 (11 a 19 h)

SALA CABARET 2015 (12)

Cremats de Roger Peña Divendres 9.

Ballet de Johannesburg. Divendres 16

Edith Piaf. The Show Dissabte 17.

Inauguració Festival Nacional Poesia Diumenge 18 (12,30 h)

Adonis i Eneas (15 anys de Festival) Dilluns 19 (21 h)

Nit de poetes Dijous 22

Vanesa Martín Divendres 23

BMB + Obeses Dissabte 24

La Missa de Mozart.

OSSC + Orfeó Lleidatà Diumenge 25

The Hole 1 28 + 29 + 30 + 31 i 1 de novembre

Flor de nit, el cabaret. Divendres 6

Latre “15 años no es nada” Diumenge 8

Les noces de Fígaro de Mozart Divendres 13

Little. FMPDT (nadons) Diumenge 15 (4 funcions)

OSSC. B&B. Ros-Marbà Dijous 19

Chucho Valdés en família Fest JAZZ Divendres 20

La Casa Flotant. Petit Liceu (2) Diumenge 22 (12 i 18h)

Free Fall (Caiguda Lliure).

Sharon Fridman Divendres 27

Raimon Dissabte 28

Terra Baixa. Lluís Homar Diumenge 29

DESEMBRE

Nina Pastori Dijous 3

Thékhov – Michael Pennington

(Temporada Alta) Divendres 4

Sócrates. Mario Gas/Josep M Pou.

Fest Mérida Divendres 11

Aladín. Un musical genial Diumenge 13

Scrooge. Aula de So Dijous 17

Carlos Núñez + convidats Divendres 18

La plaza del diamante (Lolita Flores) Dissabte 19

CONCERT GENT GRAN (12h)

+ CANTATA (19h) Diumenge 20 Camerata Sant Cugat

Concert de Valsos i Danses. OSSC Diumenge 27 + dilluns 28

GENER 2016

ITDANSA Divendres 8

Una Giornata Particolare (Oriol Broggi) Dissabte 9

ONCA. Classicisme simfònic:

Beethoven&Mozart Diumenge 10

SALAESCENARI

Clara Peya Dijous 14

Madame Bovary Divendres 15.

Luis Pardo. En tu mente Dissabte 16

Molière la balla Diumenge 17

Abans que pugi el teló Dijous 21

Petits Monstres Divendres 22

Leandre.+ Las Divinas “Piano Tour” Dissabte 23

La petita Flauta Màgica Dissabte 30 (18 h)

El Eunuco Diumenge 31. Manresa (30)

Col·laboracions amb institucions consolidades: El Teatre-Auditori es converteix en un dels escenaris del Temporada Alta, el festival de les arts escèniques de Catalunya que té lloc a la tardor a Girona.

El prestigi de la programació del Teatre-Auditori es deu, en gran part, a convenis de col·laboració amb grans equipaments nacionals, com el Gran Teatre del Liceu, L’Auditori de Barcelona i a aventures com l’Associació de Teatres Amics.

També es deu a acords que s’han anat establint amb esdeveniments com el Voll Damm Festival de Jazz de Barcelona, el Festival de Gospel de Catalunya, el cicle d’Òpera a Catalunya i, ara, amb el Festival Mil·lenni que se celebra anualment a Barcelona, i amb el Festival Temporada Alta, el Festival de referència de les arts escèniques a Catalunya, dins el qual es programarà una obra en anglès i un espectacle de dansa.

La cultura feta a Sant Cugat, una prioritat per al Teatre-Auditori.

En aquest sentit, destaca el fort lligam amb entitats musicals de la ciutat que participen en la programació del Teatre-Auditori, com l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Camerata Sant Cugat, la Fundació Victòria dels Àngels, l’Aula de So i L’ONCA , però també l’Associació Jazz en viu i Joventuts Musicals que participen en la programació OFF del Teatre.

Els Petits Camaleons també són un exemple de la cultura feta a Sant Cugat, així com diferents obres teatre que s’hi podran veure, de la mà del Víctor Alexandre i el Jaume Pla, d’una banda, i de Ramon Madaula, de l’altra.

Un teatre que explora les seves possibilitats d’espai per sorprendre l’espectador

En aquesta temporada, el Teatre-Auditori repeteix sala escenari, en què unes grades ocupen part de l’escenari per possibilitar la programació d’obres de proximitat per a un aforament de 250 persones aproximadament.

Però a més la platea del teatre es convertirà durant un mes en una sala de cabaret, mentre es remodela i s’actualitza el pati de butaques.

Nous públics, més col·lectius

El Teatre-Auditori s’esforça per oferir una bona programació educativa, per participar en programes d’interès general com l’Apropa Cultura i per oferir preus especials per als més joves i els més grans. Aquests són els elements clau per poder seguir veient ple el pati de butaques en un futur.

El suport dels mecenes és imprescindible per fer funcionar la gran maquinària que és el Teatre-Auditori. En aquest sentit, en aquest sentit, el Teatre-Auditori agraeix les aportacions i el suport de la Fundació Jesús Serra, Sant Cugat Centre Comercial, Endesa, DAMM, Obra Social La Caixa, HP, Hotel Sant Cugat, FGC, ESART i als mitjans de Comunicació La Vanguardia, TV3, Catalunya Ràdio, Diari de Sant Cugat i Tot Sant Cugat, Cugat.cat, i el suport institucional de la Generalitat i la Diputació.

Venda d’entrades i abonaments.

A banda dels espectacles que ja són a la venda (i que podeu consultar en aquest enllaç https://www.koobin.com/stcugat/index.php?action=&idioma=CA&act=true , la venda d’abonaments per a la propera temporada començarà el 2 de setembre, i la venda general el dia 8 del mateix mes.