Joan Pera, Blanca Portillo, José Sacristán, Nena Daconte, Ana Guerra, Coti, Manel Fuentes, Rosa Andreu o Mercè Comas són només alguns dels noms que passaran per L’Auditori de Cornellà

La programació Tardor 2022 ens porta grans figures de la música, el teatre i l’humor

Joan Pera, Blanca Portillo, José Sacristán, Nena Daconte, Ana Guerra, Coti, Manel Fuentes, Rosa Andreu o Mercè Comas són només alguns dels noms que ens visitaran

La temporada Tardor 2022 està a punt de començar. Bon teatre, humor, espectacles familiars, concerts… Una programació cultural, variada i de primer nivell per gaudir de la tardor a L’Auditori de Cornellà. Les entrades estan ja a la venda a www.auditoricornella.com amb interessants descomptes en compra anticipada i amb abonaments que agrupen disciplines.

Cares del món del teatre molt conegudes i estimades pel públic

El teló s’aixecarà per primer cop aquesta tardor el 25 de setembre per rebre Joan Pera que protagonitzarà Master
Xof. Darrere els fogons, entre rialles i complicitat, prepararà un menú dels que agrada a tothom. El 2 d’octubre serà el torn de la Rosa Andreu i la Mercè Comes Vida de peix… sense espines!, una comèdia basada en les converses entre dues dones, la Marcia i la Llúcia en una sala d’espera d’una consulta qualsevol. El 9 d’octubre ens visitarà José Sacristán, protagonista de gris Señora de rojo sobre fondo gris, una de les obres més conegudes de Miguel Delibes, un pintor sumit en una profunda crisi creativa des de la mort de la seva esposa. I finalment, Blanca Portillo trepitjarà el nostre escenari el proper 18 de novembre amb Silencio. Guanyadora del Premi Goya a la millor actriu principal a la passada edició, ara la veurem en aquesta obra de Juan Mayorga, un dels grans del món del teatre que escriu i dirigeix aquest monòleg basat en el seu discurs d’ingrés a la Reial Acadèmia Espanyola a maig de 2019. L’11 de desembre serà el torn de la representació de l’obra guanyadora del Concurs de Teatre Amateur que se celebra anualment a Cornellà, una bona manera d’exhibir l’art teatral amateur i que forma part del Cicle Emergents que impulsa aquest any 2022 L’Auditori de Cornellà per donar visibilitat a joves talents i promeses, artistes preprofessionals, estudiants de grau superior d’arts escèniques o artistes que presentin una proposta artística de qualitat i són triats per formar part de la programació de L’Auditori.

www.audricornella.com
page2image3264992   page2image3268320

Cites familiars per a tota la temporada

El 16 d’octubre arriba Gran Reserva de Rhum&Cia en el marc d ́una nova edició del Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel, una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic. El 6 de novembre ens torna a visitar El Pot Petit amb el seu espectacle Vull cantar i vull ballar. La nova història ens explica com en Pau i la Jana es troben fora del Pot. Sense els seus amics a prop no saben què fer. Cantant i ballant els aniran retrobant.

Els musicals també són ideals per a tota la família. El 25 de novembre ens espera Barabana amb el segell de SDS Company. Un musical fresc i alegre que ens farà gaudir d ́una nit plena de música, balls i històries de joventut… La trama ens situa a Barabana, el nou local de moda de Barcelona, un lloc on no tenen cabuda ni la tecnologia ni les xarxes socials, un lloc on es prioritzen les relacions interpersonals. I el 18 de desembre donarem la benvinguda a les festes amb el concert de Nadal Valsos i Danses a càrrec de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. El concert s’ha convertit en tota una tradició per gaudir dels famosos valsos de la família Strauss i per finalitzar-ho amb la coneguda “Marxa Radetzky”.

Concerts a ritme de diferents estils musicals

Tant el concert Valsos i Danses com el musical Barabana formen part de la programació musical a què se sumen l’esperada actuació de Coti en acústic l’1 d’octubre amb la gira Cercanías y confidencias, el seu projecte més íntim.

El 21 d’octubre serà el torn d’un altre dels espectacles inclosos al Cicle Emergents: Ensamble de Saxofones protagonitzat per alumnes de l’aula de saxofons del Centre Superior de Música Liceu. El 22 d’octubre ens visitarà Manel Fuentes per encarnar el seu estimat Bruce Springsteen a Mi vida con Bruce. Ja al novembre rebrem dues dones amb un merescut espai en el panorama musical més actual. D’una banda, Nena Daconteen concert el dia 12, i de l’altra, ens espera l’actuació d’Ana Guerra el dia 26 de novembre amb la gira Susurrándote lo que nunca te dije.