JOAN VÁZQUEZ presenta BROADWAY AL MALDÀ del 23 de gener fins al 12 de febrer

En 9 úniques funcions, del 23 de gener fins al 12 de febrer, a El Maldà de Barcelona


JOAN VÁZQUEZ presenta BROADWAY AL MALDÀ, un nou espectacle a piano i veu en el que interpreta temes de musicals d’èxit recents
 
Us informem que el proper 23 de gener tindrà lloc l’estrena de BROADWAY AL MALDÀ, el nou espectacle de JOAN VÁZQUEZ que es representarà a El Maldà de Barcelona en 9 úniques funcions fins el 12 de febrer, en el que l’artista interpretarà a piano i veu peces dels nous èxits de Broadway, alhora que les anècdotes entre compositors i lletristes de musicals i les seves cançons serviran d’excusa per parlar de la parella avui en dia.
 
BROADWAY AL MALDÀ és un espectacle íntim que desvetllarà com creen les cançons els compositors i lletristes de Broadway, i moltes altres històries que acompanyaran el concert, algunes de molt divertides i sorprenents.
 
L’obra també vol donar veu a les dones compositores que actualment estan al capdavant de musicals, responsables de lletra i música, subvertint el tàndem de lletrista i compositor tradicional, un matrimoni fins ara format gairebé sempre per dos homes. “Aquest espectacle les celebra, així com molts dels personatges femenins empoderats que estan al capdavant de les seves històries”, explica Joan Vázquez.
 
El repertori de l’espectacle inclou temes de musicals d’èxit recents, com HamiltonWaitressIf/ThenDogfightDear Evan HansenMoulin Rouge Fun Home -i algun també de més clàssic-, reunint a compositores com Jeanine TesoriSara BareillesAnaïs MitchellAlanis Morrissetteo Pasek & Paul i Linn Manuel Miranda, amb Stephen SchwartzJonathan Larsono el llegendari Stephen Sondheim.
 
Tenia moltes ganes de de tornar a fer un concert a piano i veu acompanyant-me a mi mateix, com vaig fer ara farà 8 anys quan vaig estrenar ‘Something’s Coming: un tribut a Sondheim’, un espectacle amb el qual vaig tenir el privilegi de cantar i tocar a llocs on no havia ni somiat que actuaria i allò va ser la porta per projectes preciosos que han vingut després”, reconeix l’actor.

Precisament, amb el seu show Something’s Coming: un tribut a Sondheim, Joan es va convertir en el primer artista de teatre musical del país en actuar en llegendaris cabarets de Broadway i el West End, com el Crazy Coqs de Londres i el 54 Below de New York City; una fita que va repetir posteriorment amb el musical Paquito Forever (Premi Millor Actor Destacat dels premis de Teatre Musical).
 
Joan Vázquez ha actuat com actor i cantant en aclamats musicals a Barcelona i Madrid, entre els que destaquen els papers de Claude a Hair, Frank a Merrily We Roll Along o Sky a Mamma Mia!. Altres crèdits de teatre de gran format i musicals inclouen Els Nois d’HistòriaBagdad CafèMy Fair Lady i Rent.


Més recentment, Joan Vázquez ha estat molt aplaudit pels espectacles Ciutat de Gespa i 20 anys no són na’, i pel seu paper como a Ocaña al musical Ocaña, Reina de Las Ramblas, pel qual va ser guardonat com a Millor Actor de Musical en els Premis de la Crítica 2019 i els Premis Teatre Barcelona 2020.
 
A banda de BROADWAY AL MALDÀ, Joan Vázquez segueix de gira amb els seus concerts de swing Feeling Good, una gira que va arrencar l’any passat a la sala BARTS i que l’ha portat actuar a indrets com el Crazy Coqs de Londres, a la Nova Jazz Cava de Terrassa i al Fresc Festival de Sabadell. I, del 23 al 25 de març l’artista tornarà a Berlín amb Ocaña, Reina de Las Ramblas
 
En aquest enllaç podeu veure la interpretació de She used to be mine del musical de Sara Bareilles Waitress, una de les peces que formen part del nou espectacle: 
https://youtu.be/YPPmjCuLZCon
 
Les entrades per a BROADWAY AL MALDÀ ja estan disponibles a la web d’El Maldà: 
https://proticketing.com/elmalda/ca_ES/entradas/evento/26681