Jornada de creativitat i tendències 11 d’abril Museu del Disseny de Barcelona

 

image007 (1)

 

 

 

L’11 d’abril us esperem a la quarta edició de la Jornada de creativitat i tendències que vol acostar les idees, conceptes i pràctiques innovadores de les grans tendències del mercat a un públic de professionals del disseny i de les indústries creatives.

Enguany l’emoció i l’experiència multisensorial són el nucli central de les conferències, tallers i propostes de la jornada.

Com a cap de cartell comptarem amb el sociòleg i filòsof Gilles Lipovetsky que a la seva masterclass “Capitalisme artístic i el consum de l’experiència” abordarà com s’organitza el capitalisme de l’hiperconsum al voltant de criteris estètics.

 

Comptarem també la visió de futur d’una empresa referent en l’anàlisi de les tendències, els britànics WGSN oferiran la seva visió “Emotions 2.0”.

L’equip d’experiència de Mango ens portaran una nova forma de creació en la que treballen que han denominat Fast-experience:generar experiències que enamoren.

Els creatius de l’estudi ESPADAYSANTACRUZ compartiran la seva recerca per connectar marques amb públics a través del Visual storytelling.

La dissenyadora Elsa Yranzo ens parlarà de com connecta i genera nous vincles entre la gastronomia, el disseny i l´art a través d´experiències gastronòmiques.

 

Als tallers proposem experiències creatives col·lectives en diferents àrees com la ceràmica, els papers pintats, la gràfica o la costura.

 

Consulteu el programa complet

Museu del Disseny de Barcelona