José Luis Perales actuarà a Barcelona el dimecres 8 de juny, ciutat on va debutar amb gran èxit fa més de quaranta anys.

Capturadepantalla2016-02-04alas12_29_52_162431

José Luis Perales actuarà a Barcelona el dimecres 8 de juny, ciutat on va debutar amb gran èxit fa més de quaranta anys.

José Luis Perales és, indiscutiblement, un dels autors més prolífics i reeixits en l’escena espanyola dels últims 40 anys. A més dels seus propis treballs, el cantautor de Cuenca ha escrit cançons inoblidables per innombrables artistes, de Jeanette a Isabel Pantoja, passant per Raphael i Paloma San Basilio entre molts altres i és el cantautor hispà més versionat del món. Les seves lletres són poesies que parlen de l’amor, la nostàlgia i la pau. Ha realitzat 27 produccions musicals i registrat més de 510 cançons.

Actualment prepara Calma, un nou àlbum per a Universal, que presentarà al Palau de la Música Catalana el 8 de juny, en un concert en el qual tampoc faltarà cap dels seus grans clàssics.

Entrades a la venda a entrades.elperiodico

______________________________________________

CONCIERTO EN BARCELONA DE JOSÉ LUIS PERALES

José Luis Perales actuará en Barcelona el miércoles 8 de junio, ciudad donde debutó con gran éxito hace más de cuarenta años.

José Luis Perales es, indiscutiblemente, uno de los autores más prolíficos y exitosos en la escena española de los últimos 40 años. Además de sus propios trabajos, el cantautor de Cuenca ha escrito canciones inolvidables para innumerables artistas, de Jeanette a Isabel Pantoja, pasando por Raphael y Paloma San Basilio entre muchos otros y es el cantautor hispano más versionado del mundo. Sus letras son poesías que hablan del amor, la nostalgia y la paz. Ha realizado 27 producciones musicales y registrado más de 510 canciones.

Actualmente prepara Calma, un nuevo álbum para Universal, que presentará en el Palau de la Música Catalana el 8 de junio, en un concierto en el que tampoco faltará ninguno de sus grandes clásicos.

Entradas a la venta en entrades.elperiodico