Josep Carreras, al Liceu (7 de febrer)

Josep Carreras, al Liceu

El dia 7 de febrer, el tenor ofereix un concert com a cloenda de les activitats de celebració de la capitalitat de la Sardana de Barcelona

El tenor Josep Carreras, amb més de quaranta anys de trajectòria i un gran prestigi internacional, torna a pujar a l’escenari del Gran Teatre del Liceu per homenatjar la sardana i tot el patrimoni musical català. El concert, únic, se celebra com a cloenda de les activitats de celebració, el passat 2014, de la capitalitat de la Sardana de Barcelona, i s’emmarca alhora dins de la programació del 16è Festival Mil·lenni. El concert s’ofereix el dissabte 7 de febrer a partir de les 20 h.

Josep Carreras actuarà sumant el seu talent amb els músics de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, una formació singular que integren la prestigiosa cobla La Principal de la Bisbal, Creu de Sant Jordi i Premi Nacional de Cultura, la Jove Orquestra de les Comarques Gironines i la Coral Polifònica de Puig-Reig, reconeguda en les seves interpretacions de sardanes corals.

Josep Carreras

Dia: 7 de febrer, a les 20 h

Preu: De 18 a 117 €

Espai: Gran Teatre del Liceu

Més informació, clicant aquí
http://www.festival-millenni.com/josep-carreras-liceu-2/