Juan Gómez-Jurado publica Cicatriz, un thriller de tensió, mentides i enigmes (a partir del 18 de novembre)

20506g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juan Gómez-Jurado publica Cicatriz, un thriller de tensió, mentides i enigmes

 

• Una història d’amor no correspost és el punt de partida d’un addictiu joc de tensió i sorpresas

• La sisena novel·la del bestseller madrileny Juan Gómez-Jurado arrenca la seva marxa amb un primer tiratge de 35.000 exemplars i com a número 1 a Amazon en el seu primer dia de prevenda

• L’editorial ha prescindit de l’habitual sinopsi en la contraportada i ha demanat expressament als blogs literaris que no desvetllin l’argument en les seves sressenyes per no condicionar l’experiència del lector

Coneixes de debó la persona amb qui dorms?

EL FENÒMEN CICATRIZ
El dia 18 de novembre arriba a les llibreries una de les novetats més esperades de la campanya de Nadal: Cicatriz, la sisena novel·la del bestseller madrileny Juan GómezJurado, que arrenca la seva marxa amb un primer tiratge de 35.000 exemplars. El ebook ha aconseguit el nº1 en Amazon en el seu primer dia de prevenda, una fita en la història del llibre electrònic a Espanya.

L’editorial ha prescindit de l’habitual sinopsi en la contraportada i ha demanat expressament als blogs literaris que no desvetllin l’argument en els seus ressenyes per no condicionar una experiència de lectura basada en un constant joc de girs i sorpreses.
Edicions B distribuirà la novel·la al llarg de 2016 a Mèxic, Argentina, Colòmbia, Xile, Uruguai, Veneçuela i EUA

LA HISTÒRIA
Cicatriu combina el ritme addictiu i esquitxat de girs del millor thriller amb l’ambició d’una gran història de fons, construïda a través de dues veus amb diferents temps narratius, que aborda temes com l’amor, l’engany i el passat. Els primers lectors del manuscrit han destacat que Irina ocupa ja un lloc d’honor entre els grans personatges femenins de la intriga contemporània.

“La novel·la va començar a gestar-se en el meu cap una nit d’hivern de 2011 a Chicago. A través d’un dels finestrals d’un gimnàs vaig veure a una noia sola, entrenant amb un sac de boxa. Ho copejava amb una ràbia i una força que em van fer pensar que ella veia en aquell objecte alguna cosa més que trenta quilos de sorra. Els cops d’aquella noia em vàren acompanyar i em van fer pensar en quina era la seva història, quin el seu dolor.”

L’AUTOR
Juan Gómez-Jurado (Madrid, 1977) és periodista. Ha passat per les redaccions d’alguns dels principals mitjans espanyols.

Les seves novel·les han venut més de 5.000.000 d’exemplars en més de quaranta països. A Hollywood hi ha plans per adaptar diverses de les seves històries a la gran pantalla.