JUNY/19 al Teatre del Raval

  

     

    JUNY/19 al Teatre del Raval

 

–  “DENARIUS WORLD” de la Cia PUNTMOC, tercer espectacle del Cicle Joves Creadors

 

–  “LA CALLE DEL INFIERNO” de la Cia LAS FLAMENCAS prorroga del 14 al 30 de juny

 

–    RAVAL COMEDY CLUB amb EL HUMOR ES CULTURA

   A partir del proper 6 de juny la companyia PuntMoc oferirà 3 úniques funcions del seu espectacle DENARIUS WORLD, tercer espectacle del CICLE JOVES CREADORS, iniciat aquest al mes d’abril al Teatre del Raval amb “ÀNONIMS” de la Cia La Paradoxa i al maig amb “LA CALLE DEL INFIERNO”.

 

Punt Moc és una companyia de teatre físic i clown nascuda el 2001, creada pels tres germans Boada Ferrer: Héctor, Juli i Guillem. Dedicada completament a l’exploració del llenguatge més intrínsec de l’ésser humà, com és el moviment i la recerca d’allò més genuí que amaguem dins nostre, a través del registre del clown i l’humor absurd.

 

La companyia treballa temes actuals i/o atemporals des d’una mirada moderna i crítica. Amb un llenguatge estimulant i una posada en escena molt rítmica, vol arribar a un públic popular i jove, que acostumat a l’alt estímul dels mitjans de comunicació i les modernes produccions televisives, creu que el teatre no complirà amb les seves expectatives.

 

 D’altra banda, l’espectacle LA CALLE DEL INFIERNOd’Antonio Onetti, amb la producció de laCia Las Flamencas, prorrogarà les seves funcions del 14 al 30 de juny.

 

La companyia LAS FLAMENCAS es forma després del pas de les 3 actrius integrants per l’Escola d’Interpretació Nancy Tuñon. Han triat aquest text de l’autor per a ser la seva primera obra professional com a companyia.

 

El RAVAL COMEDY CLUB continuarà ocupant la segona franja horària del teatre, (divendres i dissabte a les 22:30h), amb a la comèdia i l’stand up com a protagonistes. Dins del marc del cicle els espectadors podran trobar propostes vingudes d’arreu del país.

 

EL HUMOR ES CULTURA. L’humorista malagueny TOMÁS GARCIA va iniciar la seva carrera presentant-se al càsting de «El Rey de la Comedia» (TVE), tot quedant classificat en tercera posició. Des de llavors la seva trajectòria ha combinat aparicions a televisió (ja ha enregistrat 6 monòlegs per a Paramount Comedy (Comedy Central), i teatre: gira de «Las Noches del Club de la Comedia» junt amb Txabi Franquesa, David Navarro, Quequé, Agustín Jiménez o José Corbacho, gira: «Malagueños por el mundo» amb Dani Rovira, Salva Reina ‘Chucki’ i El Monaguillo…

Al 2013 rep el prestigiós guardó «Mejor Cómico del año” i al 2014 s’incorpora a l’elenc de col·laboradors de «Zapeando» (Globomedia, laSexta).

 

 

CICLE DE JOVES CREADORS

 

DENARIUS WORLD

6, 7 i 8 de juny, 3 úniques funcions.

 Horaris: dijous, divendres i dissabte a les 20h

Durada: 1 hora / Idioma: sense text / +12 anys

Preu: 18€

Compra d’entrades: https://www.ticketea.com/entradas-teatro-denarius-world/

 

SINOPSI:

 El Món Denarius és aparentment senzill i alegre. Tot és veloç, instantani i eficient. El Món Denarius, té una forma rodona perfecte… igual que una moneda. Exactament igual que una moneda quan giravolta com una baldufa… i aleshores descobrim les dues cares.

Denarius fou el nom d’una moneda romana de plata que es va convertir en la base del nou sistema monetari. Frenèticament i sense pietat, es van obrir pas en una societat disposada a ser abatuda i conquistada, per acabar convertint-se en l’actual “Societat capitalista del benestar”.

Aquesta realitat, a vegades massa injusta i que dia a dia tolerem amb total naturalitat, és la que PuntMoc escenifica a través de l’humor absurd i amb un to descarat i divertit, i amb una innocència que ho converteix tot plegat en un delirant joc corporal. Cordin-se els cinturons, prestin atenció i obrin les seves ments. Deixin-se portar cap al món imaginari i “adrenaloco” de PuntMoc.

 

SOBRE LA COMPANYIA

Punt Moc és una companyia de teatre físic i clown nascuda el 2001, creada pels tres germans Boada Ferrer: Héctor, Juli i Guillem. Dedicada completament a l’exploració del llenguatge més intrínsec de l’ésser humà, com és el moviment i la recerca d’allò més genuí que amaguem dins nostre, a través del registre del clown i l’humor absurd.

 

La companyia treballa temes actuals i/o atemporals des d’una mirada moderna i crítica. Amb un llenguatge estimulant i una posada en escena molt rítmica, vol arribar a un públic popular i jove, que acostumat a l’alt estímul dels mitjans de comunicació i les modernes produccions televisives, creu que el teatre no complirà amb les seves expectatives.

 

PuntMoc s’adreça també al públic més exigent, interessat en noves formes de creació i llenguatges, oferint un caràcter molt propi i una posada en escena rigorosa i detallista.

 

FITXA ARTÍSTICA:

 Autor: Cia PUNTMOC

Direcció: Valentina Temussi i Oscar Valsecchi

Intèrprets: Guillem Boada, Juli Boada i Héctor Boada.

 

Teaser: https://youtu.be/VIn8RLOAZa0

Summary:  https://youtu.be/xUj-2NKRnmQ

 

LA CALLE DEL INFIERNO / CICLE DE JOVES CREADORS

PRORROGAT!  Del 14 al 30 de juny (no hi ha funció el 23/06)

Divendres i dissabtes a les 20h i diumenges a les 18h

Durada:90 minuts / Idioma: Castellà / +12 anys

Compra d’entrades: https://www.ticketea.com/entradas-teatro-la-calle-del-infierno-teatre-raval/

 

SINOPSI:

 

Tres cajeras de supermercado, un suicidio, una liposucción y un viaje a la India.

“La Calle del Infierno” de Antonio Onetti refleja de forma cómica las frustraciones y esperanzas de Paqui, Juani y Toñi, tres cajeras de supermercado que acuden a la feria de Abril de Sevilla. En este espacio bullicioso, y aparentemente sin motivo, Juani se suicida. Esto desencadenará la trama de relaciones que une a estas amigas.

 

LA COMPANYIA DIU:

 

Las ganas de llevar a cabo este proyecto surgen cuando representamos una pequeña escena de la “Calle del Infierno” en nuestra escuela de interpretación Nancy Tuñon. Desde ese momento sabíamos que esta obra nos estaría esperando fuera de las aulas para ser construida entera.Decidimos ponernos »manos a la obra» casi tres años más tarde, nosotras tres, como compañía.

 

Un proyecto donde las tres nos encargamos de todo un poco; vestuario, música… Aún así, cada una se encarga personalmente de lo que más le gusta hacer y lo que mejor se le da, aparte de actuar.

Pero no estamos solas, gracias a la ayuda de compañeros y familia estamos haciendo realidad este sueño.

La Calle del Infierno nos está haciendo aprender y crecer como actrices, como artistas y como personas. Y es que, »Juani, Toñi y Paqui» también son amigas detrás de los biombos.

 

 

FITXA ARTÍSTICA:

 

Autor: Antonio Onetti

Direcció: Cia Las Flamencas

Intèrprets: Ana Gago , Natàlia Garcia, Queralt Ruiz

 

 

EL HUMOR ES CULTURA

Viernes y sábado 21 y 22 de Junio a las 22:30h

 

Duración: 90 minutos / Idioma: castellano

Precio taquilla: 18€

 

SINOPSIS

 

El malagueño vuelve a las andadas en el Teatre del Raval de Barcelona con su nuevo show plagado de humor actual, fresco y dinámico.

 

Un toque de surrealismo y una pizca de locura bien meneado hará que probemos un cocktail de risas para salir del teatro un “poquito más feliz”.

 

En exclusiva en el Teatre del Raval, desde Zapeando o El Club De La Comedia…..¡TOMÁS GARCÍA|

 

 

¿QUIÉN ES TOMÁS GARCÍA?

 

En 2006 dio el salto a la tele, al presentarse al casting del «El Rey de la Comedia» (TVE), quedando TERCER clasificado entre los miles de participantes que concursaban.

 

En 2008 graba su primer monólogo para Paramount Comedy (Comedy Central), y en la actualidad ya lleva 6 monólogos grabados y emitidos por el canal. Iniciando en 2009 su primera gira teatral por España con «Las Noches de Paramount Comedy«.

 

En 2010 se incorporaría a la gira de «Las Noches del Club de la Comedia» con los que sigue a día de hoy, con compañeros como Txabi Franquesa, David Navarro, Quequé, Agustín Jiménez o José Corbacho, por los principales teatros del país. Y en 2011 comienza la gira: «Malagueños por el mundo» con sus amigos Dani Rovira, Salva Reina ‘Chucki’ y El Monaguillo.

 

En 2013 recibe el prestigioso galardón «Mejor Cómico del año” y en 2014 se incorporó al elenco de colaboradores de «Zapeando» (Globomedia, laSexta).

 

En 2015 graba 3 nuevos monólogos para el programa SOPA DE GANSOS (Cuatro), recibidos con muy gratas críticas por el público, y un año después participa en programas de radio y televisióncomo «El Pelotazo» en Canal Sur Radio, «Pecadores» en CUATRO o la Gala de Fin de Año de TVE.

 

En 2018 realiza la gira de «Monólogo 100%» con Dani Rovira, además alcanza ya millones de visitas con sus videos virales para Facebook y YouTube.