El festival gastronòmic del Passeig de Gràcia arriba del 14 al 24 de març per apropar el talent culinari dels seus xefs a preus populars

Gourmets-1-870x0-c-default

 

 

 

 

 

 

 

Passeig de Gourmets descobreix els
restaurants del Passeig de Gràcia amb platets
a 7€ i menús degustació per 50€

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les seves portes als 18 restaurants que participen en la segona edició per a mostrar el talent culinari dels xefs del Passeig de Gràcia.

La Ruta de Platets més viva del festival proposa als barcelonins i barcelonines recórrer l’avinguda més cosmopolita de la ciutat descobrint els seus restaurants. Per 7€ es podran tastar platets de reconeguts xefs com Carme Ruscalleda o Martín Berasategui, entre d’altres, amb beguda inclosa: cervesa Estrella Damm, vins de Família Torres, caves de Juvé & Camps o refresc Coca-Cola. En total, 13 establiments que, sense reserva prèvia, dinamitzaran el Passeig de Gràcia amb platets tan variats com els pèsols amb sípia del Bar del Alma (Alma Barcelona), el gnocco fritto del Bar Claris (Claris Hotel & Spa Barcelona), el carpaccio de pop sobre causa de remolatxa de La Vinoteca Torres o la burrata amb tomàquet Raf i kumato al pesto de The Bistrot (Santa Eulalia).

Participen: Bar del Alma (Alma Barcelona), Línia (Almanac Barcelona), Bar del Claris (Claris Hotel & Spa), Cafè Vienés (Hotel Casa Fuster), Somni Restaurant & Cocteleria (The One Barcelona), Bar del Majestic (Majestic Hotel & Spa Barcelona), Banker’s Bar (Mandarin Oriental, Barcelona), Café de la Pedrera, SINTONIA, La Vinoteca Torres, Hall0 (Monument Hotel), Restaurante Solomillo i The Bistrot (Santa Eulalia).

Per garantir una experiència gastronòmica excel·lent, els restaurants que participen a Passeig de Gourmets també ofereixen Menús Degustació que van des dels 40 fins als 50 €, amb cervesa Estrella Damm, vins Família Torres, caves Juvé & Camps o refresc Coca-Cola inclosos, a més de mig gintònic amb Royal Bliss. En aquesta acció els xefs descobreixen les últimes tendències, tècniques i maneres d’entendre la cuina a un preu inferior a l’habitual. Una forma amplia i profunda de descobrir el restaurant Galaxó de l’Hotel Casa Fuster, el nou restaurant SINTONIA, la proposta de LomoAlto i la cuina tradicional de El Principal de l’Eixample, entre d’altres.

Participen: Jardín del Alma (Alma Barcelona), Línia (Almanac Barcelona), La Terraza del Claris (Claris Hotel & Spa Barcelona), Galaxó (Hotel Casa Fuster), El Principal de l’Eixample, La Vinoteca Torres, LomoAlto, Restaurante SOLC (Majestic Hotel & Spa Barcelona), Blanc (Mandarin Oriental, Barcelona), Restaurante Solomillo y Somni Restaurant & Cocteleria (The One Barcelona).

A més a més, el festival es completa amb exclusius sopars A 4 Mans amb alguns dels xefs més reputats del panorama nacional: Carme Ruscalleda i Raül Balam (14 de març), Nandu Jubany i Carles Gaig (19 de març), Martín Berasategui i Xabi Goikoetxea (20 de març), Pablo Tomás i Joel Castanyé (20 de març), i Aurelio Morales i Nathan Minguell (21 de març). El colofó de Passeig de Gourmets arriba amb les experiències que fomenten la gastronomia des del punt de vista cultural, oferint als diferents establiments cursos, tallers, tasts i moltes activitats més. Totes les activitats, preus i detalls es poden consultar a www.passeigdegourmets.com

Els patrocinadors Passeig de Gourmets compta amb el suport i patrocini de grans marques del sector que aposten pel talent gastronòmic del Passeig de Gràcia.

Estrella Damm i la gastronomia formen un tàndem inseparable. El vincle de la cervesa amb la gastronomia es tradueix en una aposta constant per les millors propostes nacionals i internacionals, amb l’objectiu d’activar l’hostaleria amb activitats gastronòmiques de qualitat. Per això no podia faltar a Passeig de Gourmets.

Per la seva banda, la Familia Torres aporta els vins que harmonitzaran el festival, oferint una proposta única adaptada a cadascun dels restaurants participants. Els vins d’aquest celler familiar del Penedès uneixen, des de 1870, tradició, innovació i respecte pel medi ambient. Familia Torres forma part de les Primum Familiae Vini, una associació de dotze famílies centenàries elaboradores de vi més reputades d’Europa.

Juvé & Camps demostra la harmonia universal del cava i la gastronomia oferint els seus caves Gran Reserva juntament amb les diferents propostes de Passeig de Gourmets. El celler, amb la vinya ecològica més important de Catalunya, lidera l’elaboració de caves amb més de 30 mesos de criança i proposa que es gaudeixin presidint taules i acompanyant plats durant tot l’any.

A més a més, Royal Bliss acompanyarà els menús degustació i 4 mans amb la seva gamma de mixers. Aquesta és la opció més versàtil, fent front a un món en el qual estem acostumats a que ens diguin què, com i quan podem combinar. I és que, Royal Bliss és la clau que obre la porta a infinites combinacions amb les que enriquir la barreja que hi ha a l’interior de cada persona. A Passeig de Gourmets, amb Royal Bliss tu ets part de la barreja.

I, a més, el festival compta amb el suport de Renfe Rodalies de Catalunya, un servei que posa en funcionament 1.000 trenes diaris que transporten a 400.000 viatgers al dia. Passeig de Gourmets i la seva proximitat amb les estacions de Passeig de Gràcia (R2sud, R2nord, R11, R13, R14, R15 i R16) i Plaça de Catalunya (R1, R3, R4 i R12) fan que el tren sigui l’opció més adequada per apropar-se de forma còmoda, ràpida i sostenible al festival gastronòmic de l’eix més cosmopolita de Barcelona

Associació del Passeig de Gràcia Dinamitzar, promocionar i millorar la imatge del Passeig de Gràcia, un dels eixos comercials amb més renom del món, amb una projecció nacional i internacional excel·lent i dotat d’una singularitat única per la seva arquitectura modernista. Aquests són els principals objectius de l’Associació del Passeig de Gràcia, creada l’any 1952, sota el nom de ‘Amics del Passeig de Gràcia de Barcelona’, amb una clara vocació de defensar i promoure els interessos dels seus afiliats i de vetllar pel bon estat d’aquest bonic aparador de la Ciutat Comtal.

#PasseigdeGourmets