La 5ª edició del Barcelona International Community Day se celebrarà el 20 d’octubre de 2018

La 5ª edició del Barcelona International Community Day se celebrarà el 20 d’octubre de 2018

logo-international-day

Comunitat internacional. Un any més, la comunitat internacional de Barcelona es trobarà al Museu Marítim en una jornada plena d’activitats, informació i networking.

Impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, enguany el Barcelona International Community Day (Barcelona ICD) celebrarà la seva 5ª edició al Museu Marítim dissabte 20 d’octubre de 2018. Es tracta de la trobada oficial de la comunitat internacional que viu i treballa a l’àrea de Barcelona que l’any passat va reunir més de 4.500 assistents de 121 nacionalitats.

L’objectiu de la jornada és donar informació i recursos útils a les persones nouvingudes a Barcelona en tres àmbits bàsics: aterratge personal, treballar i fer negocis i gaudir de la ciutat. El complet programa d’activitats inclou conferències, taules rodones, càpsules informatives i diverses activitats de networking per fer contactes. També inclou tallers d’animació enfocats a tota la família, ja que el Barcelona ICD és un esdeveniment obert a tots i totes que també pretén fomentar la integració dels membres de la comunitat internacional en la vida local de la ciutat i enriquir-la amb aquest valuós capital humà estranger.

A més del programa d’activitats, el Museu Marítim de Barcelona, seu de l’acte, també acull una fira amb estands d’empreses i entitats que ofereixen serveis especialitzats per a la comunitat internacional, així com associacions en l’àmbit professional, social i cultural. Prop de 80 expositors van participar en l’edició 2017, d’àmbits com educació, salut,  serveis immobiliaris, financers i legals, lleure i esport, feina i iniciatives d’economia col·laborativaEnguany s’espera un volum similar, o fins i tot major, d’expositors per oferir el màxim d’informació útil i de primera mà als assistents.

Encara no s’han anunciat el programa de l’edició 2018 del Barcelona International Community Day però ja s’ha obert el període d’inscripcions per assistir. Es tracta d’un esdeveniment d’accés gratuït però és necessari inscriure’s a través d’aquest formulari.

Per saber millor en què consisteix el Barcelona ICD, es pot consultar el programa i seguir el hashtag#BarcelonaICD per conèixer les últimes novetats a les xarxes socials.