MúsicaTeatro

La banda sonora de ‘Stranger Things’ sona a la Barts 3 d´abril

stranger-things-concert-barts

 

 

 

 

 

 

Data
Dimarts, 3 abril 2018
Horaris
3 d’abril, a les 21.15 h

Sala Barts

Els compositors de la música de la famosa sèrie de Netflix, Kyle Dixon i Michael Stein, interpretaran els passatges més icònics en un concert molt especial

Stranger Things ha estat, possiblement, una de les sèries més consumides i comentades de la televisió recent. Les seves dues temporades a la plataforma Netflix han creat al seu voltant un culte que connecta, sobretot, amb l’onada de nostàlgia de la cultura audiovisual dels anys 80: és una sèrie de terror amb adolescents que recorda pel·lícules com E.T., The Goonies o la novel·la de Stephen King It, i que tant pel seu argument com pels seus personatges memorables, ha trobat un públic fidel i entusiasta. Un dels elements més carismàtics de la sèrie és la seva banda sonora, un conjunt de peces electròniques compostes per dos músics americans, Kyle Dixon i Michael Stein –membres del grup S U R V I V E– que, amb aquests passatges sintètics, s’han posat al davant de l’onada synth-wave, un corrent de nostàlgia de les velles bandes sonores de compositors com Giorgio Moroder o John Carpenter. Ara, la música de Stranger Things sonarà en directe a la sala Barts.

Aquest concert és el preàmbul d’un altre que tindrà lloc al proper festival Primavera Sound. En aquest cas, però, el públic podrà gaudir de l’espectacle i el so de manera més íntima i propera. Dixon i Stein, amb els seus sintetitzadors, rescataran els passatges més memorables de la sèrie i, de pas, ens portaran de viatge als sons característics dels 80, quan la música dels 80 imaginava el futur.

Trobaràs més informació al web de la sala Barts, on podràs reservar la teva entrada.