La brasilera Eliane Elias i el seu tribut a Chet Baker inaugurarà la segona edició del Round About Midnight el proper 21 de març

f_-_eliane_elias_-_photo_by_bob_wolfenson-11845

ROUND ABOUT MIDNIGHT, EL NOU CLUB DE MÚSICA AL COR DE BARCELONA
La brasilera Eliane Elias i el seu tribut a Chet Baker inaugurarà la segona edició del Round About Midnight el proper 21 de març

El seu últim treball, I Thought About You, és un tribut al llegendari Chet Baker en el 25è aniversari de la seva mort

El concert tindrà lloc al Teatre Coliseum el proper divendres 21 de març (23h)

El Teatre Coliseum tornarà a acollir els concerts del Round About Midnight, promogut per Serious Fan Music, Postonove i Grup Balañá. La màgia de la música a curta distància en aquesta segona edició arrenca amb un concert inaugural excepcional, a càrrec de la mà de la gran pianista i cantant brasilera Eliane Elias, que ens presentarà el seu darrer treball. Eliane Elias i el seu homenatge a Chet Baker La presentació d’I Thought About You (Un tribut a Chet Baker) donarà el tret de sortida a la segona edició del Round About Midnight.

I Thought About You és un sentit homenatge a un dels grans del gènere, Chet Baker, en el 25è aniversari de la seva mort, que ha aconseguit el número 1 als Estats Units i França.

Elias, cinc vegades nominada als Grammy, arriba acompanyada pel seu quartet habitual (la mateixa artista al piano i a la veu, Marc Johnson al contrabaix, Graham Dechter amb la guitarra elèctrica i Rafael Barata a càrrec de la bateria i la percussió) i amb una declaració d’intencions: “el repertori de jazz pot sonar totalment fresc quan es fusiona amb l’enginy i passió”.

Coneguda per combinar les seves arrels brasileres amb la seva sensual veu i el seu impressionant jazz instrumental, Elias ha tret ja al mercat 23 àlbums. Amb el seu amplíssim repertori ha demostrat els seus dots únics com a pianista, cantant, compositora i arranjadora.

Aquesta indispensable cita musical tindrà lloc al Teatre Coliseum (on ja hi va actuar l’any 2010) el proper divendres 21 de març, a les 23h.