La bufanda entrellaça dansa i teatre a La Badabadoc per parlar-nos d’amor, ruptures, dependència emocional i autoestima :: del 12 al 23 de gener (funcions de dijous a dilluns, a les 20h)

La bufanda entrellaça dansa i teatre 
per parlar-nos d’amor, ruptures, 
dependència emocional, autoestima i salut mental
 

▪   El muntatge ens explica, a través del moviment i la paraula, la història d’amor i desamor d’en Jess, marcada per un sopar…
 
▪   Un llenguatge corporal molt personal i ric, afegit a la presència d’humor, eines per traslladar al públic el relat d’aquesta caricatura del malalt d’amor.
 
▪   Aquesta coreografia estarà en cartell a La Badabadoc del 12 al 23 de gener (funcions de dijous a dilluns, a les 20h)


 
La Badabadoc estrena a Barcelona un espectacle unipersonal peculiar i complex: La Bufanda, que explora l’amor, les ruptures, la dependència emocional, l’autoestima i la salut mental. 
 
La Bufanda és un muntatge concebut i interpretat pel creador i ballarí Oriol Roca que combina dansa i teatre per explicar-nos la història de Jess, un personatge excèntric i sensible que troba l’amor. Un text propi acompanyat de la música adaptada per Júlia Galí, permet a l’artista pujar dalt de l’escenari per combinar dansa contemporània i pinzellades de teatre físic fer vibrar i emocionar el públic. 
 
En Jess ens relatarà en format de monòleg el moment en què va conèixer Nat en un bar de Barcelona. Tot va ser tan ràpid… era com si es coneguessin de tota la vida. Aquest amor instantani van passar de ser res a ser-ho tot. Però, de sobte, tot s’atura en aquell sopar. Paraula i moviment s’entrellacen per respondre una pregunta senzilla: ¿Què va passar en aquell sopar que va marcar un abans i un després en la vida d’en Jess? ¿Què va fer malament?
 
La Bufanda són 50 minuts de llenguatge corporal molt personal, ric en detalls, i un joc de paraules amb un marcat toc humorístic mitjançant els quals el protagonista fa partícip al públic de la seva experiència, trencant fins i tot en ocasions la quarta paret. Escenes que vibren entre viatges, somnis comuns, inseguretats… ens portaran indefectiblement a identificar-nos amb aquesta caricatura del malalt d’amor. 
 
L’espectacle no nega que la tristesa estigui dins nostre, al contrari… és un cant d’alegria d’acceptar totes les emocions sense jutjar-les. Ens parla de les ruptures amoroses i de com aquestes moltes vegades no venen de l’amor, sinó de la dependència emocional. Alliberar-se d’aquesta dependència és el quid de La Bufanda.
 


La bufanda
Del 12 al 23 de gener
funcions de dijous a dilluns
20h
 
Idea original: Oriol Roca
Interpretació: Oriol Roca 
Producció: Júlia Galí
Diseny de llums: Llorenç Parra
Diseny de vestuari: Maria Àngels Freixas
Veu en off: Emma Nevado
Fotografia: Natàlia Muñoz
Vídeo teaser: Xavi Bertran
Vídeo tràiler: Roger Altimira
Agraïments: Montse Fargas, Carol Mateu, Camino Prado, Sol Picó
Supervisió teatral: Jan Daunis
Supervisió coreogàfica: Ivonne Papell
Tècnica:Demian Iglesias
 
Gènere: Dansa
 
Durada: 50 minuts
 
Idioma: Català
 
més info a: https://www.labadabadoc-teatro.com/006-temporada-2022-2023-la-bufanda/