LA BUTACA (Teatre Versus) DEL 18 DE DESEMBRE A L’11 DE GENER (2014 -2015)

LA BUTACA

20_Banner_LA_BUTACA

Horari: dimecres i dijous 20:00h. Divendres i dissabte a les 20:00h i a les 22:00h. Diumenge a les 18:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 65 minuts.

L’obra de teatre més divertida i transgressora sobre el Tricentenari i la independència de Catalunya!!!

Autoria i interpretació: Robert Gobern i Joan Valentí “Nan”
Direcció: T-Atraco Teatre

Veus en off:
Thais Buforn (presentadora) ; Joan M. Morros (periodista) ; Quimet Pla (Emmanuel Ferrer) i Pep Plaza (President de la Generalitat)

Sinopsi
La butaca explica la història d’un mosso d’esquadra d’orígen gallec que -el dia que el President de Catalunya es disposa a signar la declaració unilateral d’independència- viatja en el temps fins al 1714 i posa els seus coneixements i la seva Walther 9mm al servei de Rafael Casanova… Ara bé, quan torni, tot serà igual?

A La butaca, Robert Gobern i Joan Valentí donen vida a 9 personatges: el Mosso d’esquadra, Rafael Casanova, Carlos II, el cardenal Portocarrero, un adroguer del 1700 i la seva esposa, l’actual conservador del Museu d’Història de Barcelona, una persona del servei de protocol de la Generalitat i un independentista recalcitrant.

Escenografia: Joan Jorba Construcció escenografia: Jorba-Miró Vestuari: Patra So i Efectes: David Oriol Rebollo Disseny cartell: Eugeni Llopart Fotografia cartell: Erin Fotografies de l’obra: Joan Guasch Enregistrament de l’obra: Global Production Producció: T-Atraco Teatre