La campanya de rebaixes d’estiu, comença oficialment aquest divendres

rebaixes-2014

La campanya de rebaixes d’estiu, que comença oficialment aquest divendres, generarà 134.500 llocs de treball , fet que suposa un increment del 3% respecte al mateix període de 2015, segons les dades aportades per Adecco.

els sectors que més llocs de treball generen seran els vinculats al gran consum: alta perfumeria i cosmètica, electrònica, joguines, alimentació , distribució i retail, imatge i so, logística i transport, i la indústria tèxtil.

“les xifres oficials parlen d’un període de augment de les vendes en les pròximes setmana s, vinculat fonamentalment al gran consum. I aquest augment de vendes es traduirà també en un major nombre de contractes “, ha assenyalat el grup de recursos humans.

De nou, Catalunya és l’autonomia que crearà un major nombre de llocs de treball en la campanya de rebaixes, amb més de 26.800 contractes, seguida de la Comunitat de Madrid , amb més de 18.700, la Comunitat Valenciana , amb més de 15.000, i Múrcia, també per sobre dels 15.000. les quatre autonomies sumen més de la meitat dels contractes d’aquesta campanya. per sobre dels 10.000 se situa Andalusia, que preveu crear més de 13.600 llocs de treball al mes vinculats a les rebaixes.