Música

La cantant Charlote Gainsbourg aterra a Peralada en el que serà el seu debut al Festival empordanès 6 de juliol

1906_CG_COLLIER_SCHORR_4

 

 

 

 

Arriba per repassar els seus èxits  i per presentar el seu  darrer àlbum ‘REST’

 

La seva actuació obre l’estiu musical de Festival de Peralada en la que per a molts serà una nit de descobrir el talent de Gainsbourg que des de  molt jove no només l’ha fet destacar com a cantant sinó també com a actriu. Filla de Serge Gainsbourg i Jane Birkin, porta al seu ADN l’essència de les arts escèniques.

Amb només 12 anys va cantar al costat del seu pare i poc després, va veure la llum el seu primer àlbum en solitari ‘Charlotte Forever’  on va quedar patent el seu talent innat.

Al seu darrer àlbum ‘REST’, Charlotte Gaisnbourg, parla del fet que la vida està feta de primeres vegades que porten a un sèrie t’ultimes vegades. I això és el que el públic de Peralada escoltarà amb cançons que són un autoretrat intransigent que ha estat aclamat per la premsa internacional com un dels millors discos del 2017.

Tot a punt a l’Auditori Parc del Castell per rebre la música electrònica en harmonia amb el desig de la cantant d’oferir un so un xic inquietant i mecànic.

 

Segona edició de la Nit del Cinema

 

El Festival Internacional del Cine de Barcelona (BCN Film Fest) i Festival de Peralada, s’uneixen una vegada més per celebrar la Nit del Cinema, en el marc del Festival i coincidint amb l’actuació de Charlotte Gainsbourg, Serà una vetllada molt especial amb la presència de convidats de la industria del cinema que assitiaran al concert de Gainsborug.  Han confirmat la seva presència la directora de cinema, Isabel Coixet, les actrius Nathalie Poza, Macarena Gómez i Sílvia Marsó i l’actor, Francesc Orella.

 

Així doncs, el talent Charlotte Gainsbourg estarà present la nit del 6 de juliol a Peralada, per partida doble, amb música i cinema. Una nit d’estiu que omplirà els jardins del Castell de Peralada de la música interpretada per una carismàtica veu, subtil i xiuxiuejant.