La Casa Batlló anima els catalans a celebrar Sant Jordi des dels seus balcons


Davant la cancel·lació de la Diada de Sant Jordi del 23 d’abril, la Casa Batlló mobilitza a la ciutadania convidant-la a vestir de roses els seus balcons oferint idees i recursos per a això sota el lema #TotsFemSantJordi.

La Casa Batlló, obra de Gaudí que evoca la llegenda de Sant Jordi i que amb la seva façana vestida de roses s’ha convertit en icona mundial, continua el seu compromís amb aquesta festivitat en una situació excepcional.

La iniciativa aglutina a institucions com Turisme de Barcelona i Barcelona Global, que promocionaran aquesta iniciativa a nivell nacional i internacional.
Roses fetes per totsEn un any en què no hi haurà parades de roses ni signatures de llibres als carrers, l’entitat promou la decoració de balcons i finestres amb roses creades pels propis ciutadans. Per a això, la Casa Batlló difondrà vídeos didàctics on explica diferents manualitats creatives per a dissenyar roses amb materials reciclats que tots podem tenir a casa.
Com a peça principal d’aquesta campanya, i d’acord amb l’esperit solidari d’aquests dies, ha desenvolupat un vídeo que ens recorda la importància de la col·laboració i l’amor en aquests moments (Veure aquí).