La Cavalcada de Reis omple de màgia la ciutat (5 de gener)

La Cavalcada de Reis omple de màgia la ciutat

reis1-225x170

Av. Marquès d’Argentera – Av. Rius i Taulet
www.bcn.cat/recorregut

Els Reis d’Orient arriben a Barcelona acompanyats del seu tradicional seguici de criatures màgiques, carrosses sorprenents i muntanyes de caramels per a tots els qui decideixin aturar-se en algun dels punts del recorregut per veure les cares a Ses Majestats i, els més atrevits, lliurar la carta en mà a un dels 80 carters que viatgen amb els Reis.

Com és tradicional, l’esdeveniment comença a les 16.30 hores, al Moll de la Fusta. Ses Majestats arribaran al amb el pailebot Santa Eulàlia en companyia de tots els seus ajudants. Després de la tradicional cerimònia de rebuda de Ses Il·lustres Majestats d’Orient, comença un recorregut que passarà per diversos carrers de la ciutat, a partir de les 18.00 i fins a les 21.00 hores

La festa arrencarà a les 16.15 h, amb animació per als nens i nenes que esperan a Ses Majestats. A les 16.30 h els Reis Mags arribaran al Moll de la Fusta a bord del pailebot Santa Eulàlia, cap a les 17.10 h es traslladen cap al Parc de la Ciutadella i a les 18 h s’inicia la Cavalcada.

Recorregut i horaris de pas estimats:

– A les 18 hores començarà a desfilar la Cavalcada i recorrerà els carrers de la ciutat des de l´avinguda del Marquès de l´Argentera (18h) fins a l´avinguda de Rius i Taulet. Els horaris previstos de pas de la primera carrossa de la rua són: plaça d´Antoni López (18.25h), plaça d´Antoni Maura (18.45h), plaça d´Urquinaona (19.10h), plaça de Catalunya (19.20h), plaça Universitat (19.50h), carrer de Sepúlveda cantonada Urgell (20.05h) i plaça d´Espanya (20.30h). L´arribada del primer element del seguici a l´avinguda Maria Cristina amb l´avinguda de Rius i Taulet es preveu que sigui a les 20.45h i l´arribada de l´últim element del seguici, a les 21.30h.

Hi haurà dos espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda: a la Plaça d´Antonio López i davant de l´escenari del Moll de la Fusta.

Es podrà consultar per quin carrer estan passant els Reis entrant al web www.bcn.cat/recorregut i des del www.bcn.cat/nadal es retransmetrà la cavalcada en directe.

Informació

Horaris

Dilluns de 18:00 h a 20:30 h L’hora és
aproximada

Altres

Organitzat per Institut de Cultura de Barcelona. Departament de Festes i Tradicions