La celebració del tradicional Corpus de Sitges tindrà lloc aquest 2018 entre el 2 i el 10 de juny.

UNA CATIFA DE FLORS TEXTIL I VERTICAL DE 14 METRES QUADRATS, LA PRINCIPAL NOVETAT DEL CORPUS SITGES 2018

 

 

 

  • La catifa, d’iniciativa privada, decora una de las façanes més emblemàtiques de la platja de Sant Sebastià

  • Inspirada en la ceràmica de l’interior de l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla, està formada per més de 5.000 flors textils

 

 La celebració del tradicional Corpus de Sitges tindrà lloc aquest 2018 entre el 2 i el 10 de juny. La nit del dia 2, els veïns ompliran els petits i pintorescs carrers amb catifes de flors naturals de colors que seran visitades massivament el diumenge i desapareixeran durant la processó d’aquella mateixa tarda, en una demostració artística tan bonica com efímera.

No obstant, la festa s’avança a la platja de Sant Sebastià, on des d’avui una catifa vertical de flors tèxtils de 14 metres quadrats decora una de las façanes més emblemàtiques i fotografiades de Sitges,  des de la seva construcció als anys 60.

La iniciativa privada d’un grup d’amics ha fet possible aquesta obra artística inspirada en el dibuix de la ceràmica de l’interior de l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Ells mateixos han dissenyat, dibuixat, tallat, cosit i elaborat a mà una a una les 5.000 flors de teixit que composen la catifa, de 6,90 metres d’alt i 1,90 metres d’ample.

 

Tot i estar fora del Concurs organitzat per la Comissió de Corpus de la Regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, por no tractar-se de flors naturals,  aquesta imatge promet ser una de las més fotografiades pels visitants d’aquest Corpus 2018. No se la perdin!

 

 

image002 (1)