La comèdia Gordas arriba a l’escenari del Teatre Condal a partir del dilluns 06 de març de 2023 


La comèdia Gordas arriba a l’escenari del Teatre Condal

«¿Talento? Si consigues el físico, ¿para qué quieres talento?»

El Teatre Condal acull Gordas, una obra escrita i dirigida per Carlos Mesa i protagonitzada per Mara Jiménez i Teresa López. L’espectacle és una producció de Bendita Inocencia
 
«¿Qué quieren en los castings?¿Una Ester Expósito o una Itziar Castro? No hay término medio. No hay ninguna Terelu Campos, joder».
Frase de l’espectacle

Després de triomfar en nombrosos teatres de tot el país, aterra al Condal aquesta comèdia àcida, plena de situacions esbojarrades i amb un rerefons pensat per convidar a la reflexió. 

En efecte, l’espectacle, amb una estètica cuidada, delicada i amb molt de rosa, presenta un seguit de situacions aparentment inconnexes entre sí, però que acaben constituint tota una declaració d’intencions sobre temes com  l’acceptació social, el físic i l’obesitat.
Gordas es representarà a partir del dilluns 06 de març de 2023 al Teatre Condal.


Sinopsi
Una comèdia irreverent sobre la fama, la religió, l’amor, l’amistat… i el físic.
Què tenen en comú Satanàs, una estrella de cinema, dues monges, una lesbiana convertida per força, les ganes de follar i un donut? Al principi semblen ingredients sense sentit… Però quan s’ajunten, donen lloc a un menú complet, assaonat amb fina ironia i molt d’humor.
Una obra que lluita per trobar aquell espai que la societat ha decidit limitar. Dues gordas que fan de gordas, però que poden ser-ho tot.