La companyia canadenca de circ «Cirque du Soleil» s’instal · larà el proper estiu al parc d’atraccions PortAventura

1386241737_660643_1386242207_noticia_normal

La companyia canadenca de circ Cirque du Soleil s’instal · larà el proper estiu al parc d’atraccions PortAventura , situat entre Salou i Vila – seca ( Tarragonès ) . Cirque du Soleil recalarà a les instal.lacions de la Costa Daurada per presentar Kooza , un espectacle d’acrobàcies amb una gran dosi de fantasia . Les dues parts han signat un acord de col · laboració que suposarà instal · lar al resort un espectacle diari per més de 2.400 espectadors durant l’estiu , segons ha informat PortAventura .

Kooza , que han vist més de 4 milions d’espectadors en diferents països , aborda l’obra de Innocent , un personatge solitari que tracta de trobar un lloc en el món . Cirque du Soleil creu que l’espectacle és un retorn als orígens de la companyia perquè uneix dues tradicions circenses : l’art dels pallassos i les actuacions acrobàtiques . Al llarg del seu viatge vital Innocent entrarà en contacte amb personatges còmics com un rei, un detestable turista i un carterista . Kooza explora a través d’un univers visual exòtic temes com la por , la identitat , el reconeixement , l’audàcia i el poder .

«Serà una sinergia que ens permetrà entretenir i divertir els milions de visitants que té el parc i al mateix temps arribar als nostres fans» , explica Finn Taylor , vicepresident sènior de Cirque du Soleil . » Aquesta col · laboració és sens dubte un pas endavant en la consolidació de PortAventura com un resort líder d’Europa i com una de les marques més valuoses de la indústria del turisme familiar » , conclou per la seva banda Sergio Feder , president del comitè executiu del parc de atraccions de la Costa Daurada .