LA COMPANYIA IMPRO ACATOMBA ‘OKUPA’ EL TEATRE VICTÒRIA DEL 5 AL 23 DE JULIOL

713f8d12-58c7-4797-90d6-f67638d06716

LA COMPANYIA IMPRO ACATOMBA ‘OKUPA’ EL TEATRE VICTÒRIA DEL 5 AL 23 DE JULIOL

El Teatre Victòria es transformarà per acollir aquest espectacle: l’entrada d’accés serà per una porta especial habilitada al carrer Vila i Vila, 66; el públic veurà la funció des de l’escenari i el servei de restaurant estarà ubicat a pocs metres del prosceni.

Barcelona, juny de 2016. A partir del proper 5 de juliol, l’escenari del Teatre Victòria estarà ‘okupat’ per un espectacle totalment il·legal i clandestí. Es tracta d’I·LLEGAL IMPRO, una iniciativa de la companyia de teatre d’improvisació IMPRO ACATOMBA, que pretén oferir una proposta diferent de teatre a Barcelona durant les nits de juliol.

Amb l’’okupació’ per part d’aquesta companyia, tot canvia al Teatre Victòria, començant per l’accés. La porta principal romandrà tancada al públic i s’entrarà pel carrer Vila i Vila, 66.

I·LLEGAL IMPRO és una experiència única per a gent seleccionada en un local clandestí on cada nit es veurà un espectacle únic i diferent. Un show d’improvisacions i música que es crea en directe a partir de les propostes dels assistents. Sobre l’escenari, tres actors, Jaume Navarro, Carla Ramos i Emma Bassas, i dos músics, Diego Buriàn i Oscar Machancoses. Entre tots formen IMPRO ACATOMBA, una companyia d’improvisació teatral amb més de 15 anys d’experiència, l’única de l’Estat amb presència al Japó, guanyadora d’un campionat mundial d’Impro i creadora del programa d’Improstarr per a TV3.

LA TRANSFORMACIÓ DEL TEATRE VICTÒRIA

Per acollir aquest espectacle, el Teatre Victòria patirà una gran transformació. En primer lloc, l’esmentada porta d’accés a la sala, que serà la que està al carrer Vila i Vila, 66; deixant tancada la porta principal del Paral·lel. En segon lloc, la platea del públic estarà situada sobre l’escenari, disposada en tauletes de quatre persones habilitades per sopar, ja que al prosceni hi haurà un petit restaurant que oferirà LA CUINA DELS PARADISOS (fiscals), uns menús de tapes i ‘platillos’ amb productes procedents de quatre refugis fiscals com Gibraltar, Panamà, Illes Cook i Suïsa. Aquest servei de bar romandrà obert fins a la mitjanit.

PREUS I HORARIS
Funcions de DIMARTS A DISSABTE
Zona 1 VIP: 20€ (inclou consumició i tapa)
Zona 2 Escenari: 13€ (anticipada) / 16€ (taquilla)
5 de juliol: preu especial prèvia (9€ zona 1, 12€ zona VIP amb consumició i tapa)
Obertura de portes: 21h
Espectacle: de 21.30 a 23h (aproximadament)
Servei de bar obert fins a mitjanit.