La Coral Cantiga i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 presenten l’espectacle musical Mobília o La Vita è Mobile dimecres, 4 de març de / 20:30 h / Palau de la Música Catalana de Barcelona

La Coral Cantiga i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 presenten l’espectacle musical Mobília o La Vita è Mobile a Barcelona, Manresa i Vila-seca

idcfehee

• L’espectacle compta amb música d’Albert Guinovart i direcció escènica de Joan Lluís Bozzo

• El concert al Palau de la Música de Barcelona s’emmarca dins el GSMA Mobile World Congress

La Coral Cantiga de Barcelona ofereix novament el musical Mobilia o La vita è Mobile, escrit pel guionista Piti Español i musicat pel compositor Albert Guinovart, i sota la direcció musical de Josep Prats i direcció teatral de Joan Lluís Bozzo. L’espectacle, estrenat a Terrassa el novembre de 2013, està en gira per Catalunya i aquest mes de març es presenta a Barcelona, Manresa i Vila-seca.

Mobília o La Vita è Mobile és una cantata que gira al voltant de la comunicació telefònica i dels mòbils com a aparells que la fan possible. Amb acompanyament de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, l’espectacle té com a protagonistes dos cantants solistes, Mariona Castillo i Marc Pujol, encarregats de narrar una història a través de la qual es reflexiona, amb molta ironia i humor, sobre l’ús i la dependència que la societat actual té dels mòbils.
Degut a la temàtica de l’espectacle, el concert que tindrà lloc al Palau de la Música de Barcelona el 4 de març es presenta com una activitat associada al GSMA Mobile World Congress. El musical s’oferirà en una segona representació al Teatre Kursaal de Manresa el 8 de març dins el cicle Toc de música, i finalitzarà el 13 de març a Vila-seca, dins la Temporada de Concerts de Primavera de l’Auditori Josep Carreras.

_____________________________________________________
Orquestra de Cambra Terrassa 48 (Quim Térmens, director – concertino)
Coral Cantiga Marc Pujol, actor Mariona Castillo, actriu
Piti Español, text Albert Guinovart, música Joan Llluís Bozzo, direcció teatral Josep Prats, direcció musical

Dimecres, 4 de març de 2015 / 20:30 h / Palau de la Música Catalana de Barcelona
Diumenge, 8 de març de 2015 / 18:00 h / Teatre Kursaal de Manresa
Divendres, 13 de març de 2015 / 21:30 h / Auditori Josep Carreras de Vila-seca