La Cursa Científica de Sant Pau 16 de Març

banner-cursa-cientifica_0

La Cursa Científica de Sant Pau

Des de 1989 l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la Cursa Científica amb dos objectius: aprofundir en el coneixement dels efectes de l’esport sobre la salut i conscienciar la població sobre la necessitat de fer exercici. En aquests 31 anys hi han pres part més de 2.000 participants i s’hi han dut a terme una vintena d’investigacions que han permès demostrar científicament que l’esport és beneficiós per a la salut i que la pràctica de l’exercici físic és recomanable per a totes les persones, incloses les malaltes, sempre que s’adeqüi a la seva edat i característiques.

Els resultats d’aquests estudis han permès demostrar que la pràctica regular d’exercici no comporta cap perjudici per als pacients amb un problema de cor clínicament estabilitzat, per als pacients que han de prevenir i controlar la diabetis del tipus II, els que tenen hipertensió o altres alteracions de tipus metabòlic com hipercolesterolèmia. En les darreres edicions ja hi participen pacients que han tingut un problema de cor i que han seguit un programa de rehabilitació.

Participa en una activitat divertida per promoure l’estudi i els beneficis de l’exercici físic per a pacients amb malaltia cardíaca i entrenar per a la 7ena edició de la Cursa DiR.

Inscriu-te gratuïtament i repla teva samarreta gratuïta

Places limitades a 250 persones

16 de Març de 2019 a les 10:00 h

 

La cursa, que té com a objectiu promoure l’exercici físic controlat com a teràpia complementària per al tractament de les malalties cardíaques, s’iniciarà a les 10h davant l’esplanada de l’antiga cafeteria. La distància del circuit serà aproximadament d’un quilòmetre i tindrà una durada de 2 hores.

INSCRIU-TE

https://www.dir.cat/ca/cursa-cientifica