La Cursa dels Bombers de Barcelona torna el 30 d’octubre 2016

 

La Cursa dels Bombers de Barcelona torna el 30 d’octubre 2016.

 

cursa_bombers_logo-2a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany la cursa arriba a la majoria d’edat i ho farà tornant al seu recorregut tradicional, aquell que creua pels principals carrers de Barcelona i que tan agrada als corredors, perquè és un circuit ràpid i que afavoreix la possibilitat de millorar marca. Formarà part de la Challenge BCN 10k, la lliga de curses de 10 kilòmetres de Barcelona.

A més, aquest 2016, es farà èmfasi en un dels principals protagonistes d’aquesta cursa, els Bombers. Ells tindran un paper especial en la 18ª edició de la seva cursa, apropant els bombers als ciutadans.

ELS BOMBERS

La història dels Bombers de Barcelona comença l’any 1865, quan s’estableix una companyia a la ciutat. Va ser l’embrió del Cos de Bombers que avui tenim a la nostra ciutat.

Els Bombers de Barcelona van crear la seva cursa l’any 1999. Tot i que els inicis ja queden lluny, aquesta serà la 18ª edició, els Bombers continuen sent els grans protagonistes.

Any rere any, un bon grapat de bombers de Barcelona, però també de la Generalitat de Catalunya i d’altres grups participen en aquesta cursa festiva.