ActividadesActualidad

La cursa Halloween Fun Run organitzada per la fundació PortAventura cedirà entrades a preu reduït a favor de Pallapupas (4 de novembre)

Corre per Pallapupas HALLOWEEN FUN RUN

Pallapupas 1

 

 

 

 

 

 

 

La cursa Halloween Fun Run organitzada per la fundació PortAventura cedirà entrades a preu reduït a favor de Pallapupas

 

Les entrades solidàries a 21€ per a PortAventura es podran comprar al web de Pallapupas i el mateix dia de la cursa

 

– Pallapupas ha sigut escollida per la fundació PortAventura com a l’entitat beneficiària de la VI edició de la cursa solidària Halloween Fun Run que se celebrarà el pròxim 4 de novembre.

 

Tothom que vulgui gaudir del parc aquell dia ho podrà fer per menys que la meitat de preu (21 €) comprant les entrades a través de la web de Pallapupas www.pallapupas.org . Part de la recaptació d’aquestes entrades també es donarà a l’entitat.

 

El parc, que ja és un col·laborador habitual a “Un Dia de Nassos”, el gran esdeveniment solidari de Pallapupas, amplia d’aquesta forma la seva implicació amb l’ONG de pallassos d’hospital.

 

Els diners recaptats serviran perquè Pallapupas segueixi amb la seva tasca de ajudar a millorar l’estat emocional als infants hospitalitzats i les seves famílies de tota Catalunya. A la província de Tarragona, Pallapupas està present a Hospital Universitari Joan XXIII.

 

Sobre Pallapupas

Pallapupas és una associació de caràcter assistencial sense ànim de lucre fundada l’any 2000. La seva missió és ajudar a les persones malaltes a millorar el seu estat emocional, amb l’humor i el teatre, i ajudar-les a créixer en situacions d’adversitat generant un canvi positiu. Està formada per actors i actrius professionals formats en una metodologia teatral i assistencial adequada a cada col·lectiu. La seva tasca arriba a prop de 40.000 persones a Catalunya: infants ingressats i les seves famílies, gent gran, persones diagnosticades amb trastorn mental (ingressades i no ingressades), els seus familiars, i el personal sanitari dels centres assistencials on es troba present l’ONG.

Més informació a www.pallapupas.org