La DO Catalunya, el vins oficials de la 38a Setmana del Llibre en Català, del 9 al 13 de setembre

A DO CATALUNYA, ELS VINS OFICIALS DE LA 38a SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ, DEL 9 AL 13 DE SETEMBRE 

La Setmana del Llibre en Català inaugura avui la seva 38a edició i de nou ho fa amb una barra de vins DO Catalunya, els vins oficials de La Setmana.

La Denominació d’Origen Catalunya repeteix la col·laboració amb La Setmana, considerada una de les propostes culturals més importants del país, perquè permet reconèixer tant la tasca de les editorials que editen en català com dels llibreters, que en donen visibilitat. Es tracta d’un punt de trobada per lectors, llibreries, editorials i revistes amb una àmplia proposta d’activitats per a tots els públics. I la DO Catalunya, ferma defensora del vi com a part del nostre patrimoni cultural, no podia faltar a la cita. En total, es podran tastar fins a 5 referències de vi DO Catalunya: 2 blancs, 2 negres i un rosat.

Enguany, i de manera excepcional, La Setmana es trasllada al Moll de la Fusta de Barcelona per tal de garantir tots els protocols sanitaris i de seguretat. A més, la programació de les activitats es reforça amb una aposta digital que per primera vegada, permet estendre la fira a tot el territori.

Fem una copa DO Catalunya amb…

A banda de la barra, els vins DO Catalunya acompanyaran de nou el cicle d’activitats anomenat  “Fem una copa DO Catalunya amb…” dirigit per la periodista i guionista Anna Guitart, que conversarà amb diferents autors. Els autors que hi participaran són: Martí Gironell, Anna Ballbona, Julià Guillamon, Eva Baltasar, Carlota Gurt o Rafel Nadal. I tancant la programació d’aquesta edició, el diumenge a partir de les 19:10h, Txell Feixas Torras i Carles Porta.