LA DO MONTSANT CELEBRA EL SEU 20è ANIVERSARI AMB UNA FESTA A BARCELONA 1 de juliol

La Denominació d’Origen Montsant continua amb els actes de celebració del seu 20è aniversari. Després d’haver celebrat tastos per a professionals i sessions formatives a escoles d’hostaleria i sommelieria, ara és el torn de celebrar aquest aniversari amb els fidels als vins Montsant. 
 
Així, la DO Montsant organitza una festa el pròxim divendres 1 de juliol al Palau Robert de Barcelona per tal de poder brindar amb tots aquells que han fet gran, any rere any, la DO Montsant. Serà un acte de vespre (de 19h a 23h) on els vins Montsant estaran acompanyats de gastronomiamúsica i activitats culturals per tal de fer d’aquesta una festa d’aniversari a l’alçada de la fita. 
 
 
20 anys de DO Montsant 
El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la creació de la Denominació d’Origen Montsant amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que la conformen avui en dia (60). 
 
En aquests 20 anys, la DO Montsant ha vist créixer el seu patrimoni vitivinícola amb l’esforç col·lectiu de viticultors, viticultores i cellers, sempre mantenint-se fidels a la seva filosofia i manera de fer, i amb l’excel·lència com a bandera.