La Festa Ciència celebra 10 anys al Parc de la Ciutadella (18 i 19 de juny)

 

La Festa Ciència celebra 10 anys al Parc de la Ciutadella

 logo_novum_final

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de juny al parc de la Ciutadella, es celebra la desena edició de la Festa de la Ciència, la gran cita anual entre ciutadans i investigadors, amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom  la ciència i la tecnologia més capdavanteres.

 

La present edició presenta 10 àmbits temàtics i 30 espais d’activitat per viatjar per l’espai, entendre l’equilibri del nostre entorn, desxifrar el codi de la vida, comprendre l’espècie humana, imaginar la ciutat del futur, viure la revolució tecnològica, crear màquines intel·ligents, explorar el nanomón, navegar per un univers de dades i experimentar en un laboratori ciutadà.

 

Més de 100 activitats gratuïtes adreçades a públic de totes les edats en format d’experiments, tallers, demostracions, competicions, jocs, espectacles i xerrades, amb la participació de nombrosos centres de recerca, universitats, institucions, entitats i empreses.

 

La Festa de la Ciència s’emmarca dins del programa Barcelona Ciència de l’Institut de Cultura de Barcelona, que treballa per la difusió de la cultura científica.

 

 

 

Més informació awww.barcelona.cat/barcelonaciencia