La Festa de l’Art d’Avantguarda de Barcelona celebra la segona edició el 10 de desembre.

 

La Festa de l’Art d’Avantguarda de Barcelona celebra la segona edició el 10 de desembre.

arte

 

 

Fabricarte, la Festa de l’Art d’Avantguarda de Barcelona, celebra la segona edició a l’espai de creació musical La Nau, al Poblenou. Es tracta d’una proposta de vuit hores ininterrompudes de programació multidisciplinària que serveix per difondre, d’una manera innovadora, l’art contemporani de la ciutat.

 

La festa, que conduirà l’actor i director cubà Ray del Grillo, reunirà una quinzena de creadors de diferents disciplines. En aquesta ocasió, l’apartat musical inclou les actuacions de cinc grups d’estils ben diversos. Pel que fa al teatre i la dansa, l’actriu Anna Cerveró presentarà el monòleg Cuatro bodas y una ruina, i la companyia The Project Dance oferirà un tast del seu repertori basat en la dansa afrocontemporània. El programa també inclou Acroyoga Tao, un quartet d’acroioga que permetrà al públic apropar-se a aquesta disciplina.

Les parets de La Nau també s’omplirà d’art. Així, Cristina Duarte mostrarà el seu últim projecte fotogràfic, centrat en els haredim (jueus ultraortodoxos) de Nova York. Per la seva banda, l’artista urbà Rombillos mostrarà a cobert i en diferents formats el seu icònic personatge, molt present als murs de la ciutat. A aquestes dues propostes se sumen les dels creadors i artesans que mostraran els seus projectes a les cabines d’assaig, convertides de nou en planetes creatius.

 

HORARIS

  Dies Hores Preus  
  Dissabte de 19:00h a 03:00h Entrada general de: 6 €.