La festa En construcció presenta la nova Documenta (25 de març)

documenta-196x221

Dimarts 25 de març al vespre, la presentació de l’últim llibre guanyador del premi que ogranitza la llibreria serveix per mostrar el nou local

Trenta-sis anys després d’obrir les seves portes al carrer Cardenal Casañas, la llibreria especialitzada en literatura, art i ciències humanes que regenta Josep Cots canvia de lloc. El projecte “Per una nova Documenta”, iniciat fa uns quants mesos, ha donat el seu fruit, i al llarg de la primavera la nova llibreria obrirà les portes del nou local, d’una superfície lleugerament superior a l’anterior.

Amb l’objectiu de presentar aquest espai, encara buit, situat al carrer Pau Claris, 144, dimarts 25 de març a partir de les vuit del vespre s’organitza la festa En construcció.

La vetllada té com a acte central la presentació del llibre guanyador del darrer Premi Documenta, La nostra vida vertical, de Yannick Garcia. El jurat ha decidit premiar els contes de l’escriptor, intèrpret i traductor de les terres de l’Ebre per la varietat estilística, l’elegància, la pulcritud i el rerefons tèrbol del seu univers literari. L’obra ha estat publicada per la nova editorial independent L’Altra Editorial, d’Eugènia Broggi.

El periodista Adam Martin serà l’encarregat de presentar el llibre i xerrar amb l’autor, i l’actriu Elena Fortuny en llegirà algun fragment. La nota musical de la nit la posaran Mariona Segarra i el cantant i també escriptor napolità Alessio Arena, afincat a Barcelona. El Celler Mas de les Vinyes servirà vi.