La festa més dolça torna a Gràcia (3 de març)

santmediragenda-760x428

 

 

 

 

 

 

Diferents carrers del barri de Gràcia

Com cada 3 de març el carrer Gran de Gràcia s’omple de persones per presenciar la cavalcada central de la festivitat de Sant Medir.

El dia 3 de març, festivitat de Sant Medir, torna un any més la cavalcada de romeus i romeves pels carrers de Gràcia. Com cada any participen en el seguici prop de 30 colles que en cavalls, camions i carros desfilen per Gran de Gràcia.

D’entre les xifres que més destaquen hi ha la de les tones de dolços que plouran durant tot la Cavalcada i que poden les superar les 50.

GRÀCIA

Durant el matí, les colles participen en la cercavila pels carrers i les places de Gràcia. A partir de les 10 del matí, totes les colles passen per la Plaça de la Vila de Gràcia, per davant de la seu del Districte de Gràcia.

A les vuit del vespre, totes les colles es concentren pels carrer de Sant Salvador i Escorial per tal d’iniciar la desfilada, encapçalada per la colla portadora de la bandera de la Federació i la Orquestra Municipal de la Guàrdia Urbana Muntada.

“El caramel té dolçor, llença’l dolçament”

L’itinerari del vespre serà: Sant Salvador, Nil i Fabra i Gran de Gràcia, per acabar la desfilada al Pla de Salmeron, on les colles saludaran a les autoritats presents.