ActividadesActualidad

La firma de moda masculina Eñaut guanya la tercera edició del concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion

La firma de moda masculina Eñaut guanya la tercera edició del concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion

59TdfKnqSBmLJzPar4KcfA-Guanyador_concursREC080_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Una trentena de dissenyadors i marques emergents s’han presentat  a aquest concurs impulsat pel 080 Barcelona Fashion de la Generalitat i Rec.0, amb l’objectiu de donar suport i  visibilitat als joves talents del sector de la moda a Catalunya
  • La firma guanyadora estarà present amb una pop-up store gratuïta a la zona de dissenyadors emergents  Rec.0, que se celebrarà del 7 al 10 de novembre a Igualada
  • Eñaut és el projecte del dissenyador basc establert a Barcelona, Eñaut Barruetabeña, que ha presentat una proposta per a home que aposta  pel minimalisme i els teixits orgànics

 

La firma de moda masculina Eñaut, creada aquest 2018 pel dissenyador basc establert a Barcelona, Eñaut Barruetabeña, ha guanyat la tercera edició del concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion amb una proposta d’estètica minimalista i elaborada íntegrament amb teixits orgànics. Amb aquest reconeixement, Eñaut aconsegueix una pop-up store gratuïta a la zona de dissenyadors emergents de la propera edició del Rec.0/080 Barcelona Fashion, que se celebrarà a Igualada del 7 al 10 de novembre. Amb aquesta iniciativa conjunta, el 080 Barcelona Fashion de la Generalitat de Catalunya vol donar suport i visibilitat al talent emergent de la moda a Catalunya.

 

Un jurat, format per la dissenyadora Txell Miras, la periodista especialitzada en moda, Peté Soler, un membre del 080 Barcelona Fashion i un membre de Recstores, ha seleccionat a Eñaut com a marca guanyadora entre una trentena de dissenyadors i marques emergents. La marca de roba per a nadons Pinyactus, –roba per a nens i nenes de 3 a 18 mesos– i; la marca de roba infantil Elise et Sardine –roba per a nenes i nenes de 0 a 7 anys amb protecció UFP50+– han estat juntament amb la firma guanyadora les tres propostes finalistes.

 

L’acte de lliurament del premi ha tingut lloc aquest dijous a Barcelona, a l’espai #NU02 dels dissenyadors Josep Abril, Míriam Ponsa i Txell Miras, i ha comptat  amb  presència del jurat, els participants de concurs i escoles de disseny i moda, així com amb premsa especialitzada del sector.

 

Rec.0 Experimental Stores

Rec.0 Experimental Stores va néixer l’any 2009 de la mà de professionals del món del disseny i la comunicació per reivindicar el patrimoni del barri del Rec d’Igualada. En la darrera edició, celebrada el novembre de 2017 van passar pel Rec.0 unes 120.000 persones i hi  van ser presents un centenar de marques i dissenyadors, entre els quals firmes i creadors habituals de la passarel·la 080 Barcelona Fashion com Boboli, Little Creative Factory, Costalamel, Colmillo de Morsa,  Maria Roch, Carlotaoms, Ssic and Paul, Pau Esteve, LOA, Rita Row, Txell Miras, Miriam Ponsa, Josep Abril o Who.

 

23a edició del 080 Barcelona Fashion

La Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, organitza i promou el 080 Barcelona Fashion, com una plataforma de moda oberta, plural, multidisciplinar i internacional, amb l’objectiu de consolidar Catalunya com a referent de la generació i projecció el disseny de moda, contribuir en la seva internacionalització, fomentar la seva producció, i alhora potenciar la cultura de la moda i acostar-la al ciutadà.

 

La 23a edició del 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 4 al 8 de febrer al Recinte Modernista de Sant Pau, on creadors i marques presentaran les seves col·leccions. Les sol·licituds per  participar a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, ja es poden realitzar via telemàtica pel Canal Empresa i també al web del CCAM. El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitzarà el proper 5 de novembre.