La flautista Elisabet Franch inicia els concerts de la 5a edició de les Residències Musicals de La Pedrera (18 de setembre)

 

La flautista Elisabet Franch inicia els concerts de la 5a edició de les Residències Musicals de La Pedrera

 IMG_1172

  • El concert inaugural de les Residències Musicals estarà acompanyada pel pianista Josep Buforn
  • La flautista anirà vestida per la dissenyadora Justicia Ruano i portarà joies de la Joieria Sant

 

 El proper diumenge 18 de setembre a les 18.00 hores a l’Auditori de la Pedrera, la flautista Elisabet Franch inaugurarà la cinquena edició de les Residències Musicals promogudes per la Fundació Catalunya – La Pedrera.

 

El projecte de Residències Musicals es va iniciar la temporada 2012 – 13 pensant en recolzar i impulsar als joves talents de la interpretació musical del nostre país amb propostes de rellevància. El dos eixos que defineixen aquest programa són la residència de treball per crear noves programacions en col·laboració amb d’altres intèrprets i els concerts oferts als gran públic, tot fidelitzant el públic local cap a la seva proposta artística.

 

De tots els artistes seleccionats, s’ha valorat el seu talent artístic així com el seu potencial per desenvolupar una destacada carrera tant al país com a l’estranger i l’aportació que pot fer el programa Residències Musicals al seu creixement professional.

 

Els residents en comptes d’interpretar tres concerts seguits dins d’un trimestre, s’alternaran i protagonitzaran un concert diferent cadascun d’ells dins de cada trimestre per tal d’oferir al públic una temporada de concerts amb una programació més variada i atractiva.

 

Els tres concerts que oferirà l’Elisabet Franch són:

Diumenge 18 de setembre de 2016 – 18 hores

Duet amb piano

Obres de Briccialdi, Infante, Rutter, Mouquet, Boehm i Reinecke

Josep Buforn, pianista

 

Diumenge 22 de gener de 2017 – 18 hores

Recital de flauta, flautí amb piano

Obres de Telemann, Paganini, Piazzola, Debussy, Guix, Stephenson, Brotons i Manén

Daniel Blanch, pianista

 

Diumenge 16 d’abril de 2017 – 18 hores

Concert de quintet de vent i piano

Obres de Roussel, Rimski-Kórsakov, Demerssemann, Webster i Poulenc

Albert Guinovart, piano

Pilar Bosque, oboè

Manuel Martínez, clarinet

Maria José Rielo, fagot

Ionut Podgoreanu, trompa

 

 

Com a novetat especial, per aquest tres concerts dins de les Residències Musicals, l’Elisabet Franch inicia una col·laboració amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya que a través  de la 080 Barcelona Fashion l’ha posat en contacte amb la dissenyadora Justicia Ruano (www.justiciaruano.com) que la vestirà en els tres concerts cedint, desinteradament, tres models representatius de les diferents col·leccions presentades per la dissenyadora en diverses temporades. Així mateix, repeteix col·laboració amb la Joieria SANT (www.joieriasant.com) que ja li va cedir les joies per la presentació en societat del seu primer disc i continuarà mostrant dissenys de la marca. El proper diumenge, portarà unes arracades realitzades a mà en or groc amb quatre rubel·lites (turmalina rosa) talla fantasia i dos diamants talla baguette de qualitat extra. Es tracta d’una peça única, dissenyada i realitzada artesanalment per Joieria SANT de Barcelona.