«La Función Que Sale Mal» se estrena en Barcelona tras alcanzar el Récord de permanencia en Londres

“LA FUNCIÓN QUE

SALE MAL” s’estrena a Barcelona després d’aconseguir el Rècord de permanència a Londres

TEATRE COLISEUM

Des del 29 de SETEMBRE

La Función Que Sale Mal segueix batent rècords. Just abans de la seva estrena aquest dimecres 29 de setembre al TEATRE COLISEUM, s’ha convertit en l’obra que més temps ha estat al cartell del Duchess Theatre del West End de Londres. Ni més ni menys que 7 anys (2449 funcions) d’un èxit ininterromput que situen a La Función Que Sale Mal com una de les comèdies més rellevants de l’última dècada.

Per a entendre la importància d’aquest assoliment, cal assenyalar que el Duchess Theater va ser inaugurat l’any 1929, dada que ens permet dir, sense por d’exagerar, que La Función Que Sale Mal ha aconseguit un rècord dels quals es donen una vegada cada 100 anys.

Amb la seva arribada a Barcelona, la ciutat comtal se suma així al rotund èxit que està tenint aquest espectacle, no només a Londres, sinó també en els més de 30 països on ja s’ha representat.
El públic català gaudirà d’una comèdia per a tots els públics, mescla de Monty Python i Sherlock Holmes, que ens presenta a un grup de teatre amateur en l’estrena de la seva obra de misteri,
en la qual com el propi títol suggereix, tot el que pot sortir malament… surt pitjor!
Els actors, propensos als accidents, lluiten contra totes les adversitats fins a la baixada final del teló, amb unes conseqüències divertidíssimes.

LA FUNCIÓN QUE SALE MAL” ha captivat a més de 8 milions d’espectadors des de la seva estrena al West End de Londres (2012).
El 2017, el seu any d’estrena a Broadway, “Hamilton” va ser el musical més vist i “LA FUNCIÓN QUE SALE MAL” es va convertir en l’obra de text més venuda de la temporada.
Després de set anys al cartell i aconseguir els majors premis en la seva categoria (com l’Olivier, el Tony o el Moliere entre molts altres), continua esgotant localitats cada nit a cada ciutat on es presenta.

Donada la transcendència de l’èxit teatral d’aquesta obra, la BBC va produir una sèrie televisiva sota el títol “The Goes Wrong Show”.

Les entrades per “LA FUNCIÓN QUE SALE MAL” es troben ja a la venda en punts de venda habituals.

SOM ProduceNearcoCobre Producciones Olympia Metropolitana, productors de l’obra, garanteixen agulletes de riure a la sortida del teatre.

Més informació a:

www.lafuncionquesalemal.es

ELENC:

Chris: Hector Carballo Robert: Víctor de las Heras

page3image54597056

Sandra: Carla Postigo

Dennis: Armando Pita
Annie: Aránzazu Zárate
Trevor: César Camino
Max: David Ávila
Jonathan: Felipe Ansola
Swing Femeninas: Luciana De Nicola y Teresa Ferrer Swing Masculino: Ricardo Saiz

CRITIQUES

“VERTADERAMENT DIVERTIDA”– THE DAILY TELEGRAPH
“UNA OBRA MESTRA DEL DESASTRE” – THE TIMES
“UN CAOS EXQUISITAMENT COREOGRAFIAT” – THE INDEPENDENT
“EM PREOCUPAVA HIPERVENTILAR” – THE DAILY MAIL
“MOLT MOLT DIVERTIT” – THE GUARDIAN
“LA COMÈDIA MÉS DIVERTIDA MAI VISTA A BROADWAY!” – THE HUFFINGTON POST

PREMIS

2017 Premis Tony – Guanyador al Millor Disseny d’Escenario a una Obra 2017 Broadway World – Guanyador a la Millor Estrena; Miller Direcció; i Millor Disseny de So
2017 Broadway.com – Guanyador a l’Estrena Preferida pel públic 2015 Premis Olivier – Guanyador a la Millor Comèdia Original
2015 BroadwayWorld UK – Guanyador a la millor Obra