LA GLEVA – UNA NOCHE CON JAIME GIL DE BIEDMA Del dimecres 15 al divendres al 17 de gener de 2020 a les 20.30

El Teatre La Gleva recupera Una noche con Jaime Gil de Biedma (las rosas de papel) de Pep Munné

L’espectacle es va estrenar el 2003 amb èxit, va fer gira per tot Espanya i va ser programat pel Centro Dramático Nacional

L’obra arriba a la ciutat coincidint amb el 30è aniversari de la mort del poeta barceloní

El teatre de Sant Gervasi proposa una ocasió única per veure la representació de Munné acompanyat per la cantant i compositora Sílvia Comes

Barcelona, 14 de gener de 2019 · El Teatre La Gleva ha programat durant tres dies l’espectacle Una noche con Jaime Gil de Biedma (las rosas de papel), l’obra dirigida i interpretada per Pep Munné que recupera els poemes del reconegut escriptor barceloní Jaime Gil de Biedma.

L’espectacle es va estrenar l’any 2003 amb molt d’èxit i va aconseguir recórrer diversos escenaris d’Espanya. L’any 2004 va ser programat pel Centro Dramático Nacional i al llarg dels anys s’ha anat recuperant en diverses ocasions. Ara però, la Gleva proposa una ocasió única per veure aquesta obra l’any en què es commemora el 30è aniversari de la mort del poeta.

Una noche con Jaime Gil de Biedma (las rosas de papel) pretén dialogar amb el públic a partir del propi personatge i a través de les veus de Pep Munné i de la cantant Sílvia Comes, que n’ha musicat alguns poemes.

Amb només tres converses amb el propi Gil de Biedma, l’actor i també director en va tenir prou per quedar impressionat i obsessionat per l’obra del poeta. Així doncs, aquesta obra és una sortida a aquesta passió pel personatge i també una dedicatòria a tota una generació d’autors catalans que van aportar el seu talent al país durant els anys cinquanta.

FITXA

Textos: Jaime Gil de Biedma

​Dramatúrgia i direcció: Pep Munné

​Actor: Pep Munné

Veu i guitarra: Silvia Comes

​Il·luminació: Francesc Rodelles

HORARIS I PREUS

COMPRA D’ENTRADES [AQUÍ]

Del dimecres 15 al divendres al 17 de gener de 2020 a les 20.30 h