La gran festa familiar de l’aigua d’aquest estiu se celebra al Poble Espanyol

La gran festa familiar de l’aigua d’aquest estiu se celebra al Poble Espanyol

page1image14124352
page1image14124544
  •   Tots els caps de setmana d’agost a partir d’aquest dissabte 8 el recinte de Montjuïc ofereix Splash!, la festa més refrescant i divertida de Barcelona en la qual nens i nenes es podran remullar amb jocs i inflables d’aigua amb totes les mesures de seguretat
  •   Els assistents podran gaudir també de jocs d’habilitat, un taller de bombolles gegants i d’un espectacle familiar cada dia
  •   L’entrada a Splash! Festa de l’aigua del Poble Espanyol té un preu de 6€ per a adults i nens a partir de 4 anys
  •   La festa de l’aigua del Poble Espanyol s’integra en la programació cultural que el recinte ofereix aquest estiu dirigida al públic de Barcelona i de Catalunya i que inclou música en directe, tallers d’artesania i espectacles d’humor, entre d’altresBarcelona, agost 2020 – El mes d’agost al Poble Espanyol està farcit d’activitats pensades per a tots els públics, i els més petits no en són una excepció. La gran protagonista de l’agenda d’estiu al Poble Espanyol per a nens i nenes és la festa Splash!, la festa de l’aigua del Poble, que tindrà lloc tots els caps de setmana d’agost a partir d’aquest dissabte dia 8 per un preu de 6€.La festa inclourà nombroses activitats, moltes d’elles relacionades amb l’aigua: castells inflables aquàtics, globus, aspersors i pistoles d’aigua i tallers de bombolles gegants. A més, els assistents podran posar-se a prova amb diversos jocs d’habilitat: fer punteria amb pilotes a una diana, un joc de cistelles de bàsquet, golf, pesca d’aneguets i un futbolí!La proposta familiar dels caps de setmana d’agost es completa amb espectacles familiars de música, circ o teatre que tindran lloc els dissabtes a les 18h i els diumenges a les 12h. Els espectacles previstos són Karoli, l’home roda (Cia. Karoli, circ) els dies 8 i 9 d’agost; Contes encaixonats (Cia. De Parranda, contes teatralitzats) el 15 i el 16 d’agost; Contem cançons (Cia. Pep Puigdemont, música), el 22 i 23 d’agost; i Naguis&Bobas (Cia. Circo Los, circ), el cap de setmana del 29 i el 30 d’agost.
page2image3515328

A més, adults i nens podran gaudir també de la programació cultural que el Poble Espanyol ofereix des de la seva reobertura: música en directe en diversos espais del recinte, tallers artesanals ràpids de ceràmica, gravat, paper maixé i vitralls, entre d’altres, així com d’àmplies zones de terrasses per fer un aperitiu o un dinar en família o amb amics. Sense oblidar l’oferta estable del recinte: 40.000 m2 a l’aire lliure per passejar tranquil·lament, el Museu Fran Daurel d’art contemporani (accés inclòs amb l’entrada), la instal·lació audiovisual Fiesta i els tobogans gegants.

Splash! és una proposta diferent a les que acostumen a fer-se a Barcelona. Per les seves característiques –amb grans espais a l’aire lliure i sense trànsit–, el Poble és l’escenari idoni per celebrar-hi esdeveniments com aquest. A més, per garantir la seguretat de tots els assistents i els treballadors i continuar oferint #culturasegura, s’estableixen les següents mesures de seguretat:

✅ Aforament limitat segons la normativa vigent.

✅ Ús de mascareta obligatori a tot el recinte.

✅ Cal respectar la distància de seguretat.

✅ Per accedir a les zones de joc és obligatori l’ús del gel hidroalcohòlic (hi ha dispensadors repartits en totes les activitats).

✅ Cada joc inflable disposa d’un monitor que controla el bon ús de la instal·lació i el compliment de les mesures de seguretat en tot moment.

✅ Es recomana comprar les entrades online.

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Splash! Festa de l’aigua del Poble Espanyol Dissabtes i diumenges d’agost, d’11:30h a 18h

Preu:
Entrada adult/nen (de més de 4 anys): 6€
Menors de 4 anys i socis del Poble Espanyol: entrada gratuïta

Més informació i venda d’entrades a www.poble-espanyol.com