LA JOVE PROMESA TILDO MUXART A LA SALA EL MOLINO DE BARCELONA el próxim dimecres 29 de març, a les 21h

LA JOVE PROMESA
TILDO MUXART
A LA SALA EL MOLINO DE BARCELONA
el próxim dimecres 29 de març, a les 21h 
carmen
El jove músic barceloní Tildo Muxart presentarà el seu nou disc a la Sala el Molino el dimecres 29 de març a les 21h, dins el 18è Festival Mil·lenni.
Amb una gran formació musical iniciada a l’edat de 10 anys, Muxart toca guitarra, piano, harmònica i baix i compon melodies on es barregen pop, rock, folk, funk i blues. És també un apassionat de la fotografia i de la moda. Als seus vint-i-un anys, ha publicat el seu primer disc de cançons pròpies que es mouen pel pop d’autor.  S’estrena amb dos singles, “That’s The Girl” i “Forced Love”, avançament del que serà el seu pròxim àlbum de debut al segell «Blanco y Negro.»

Segons explica el jove cantautor, les seves influències van dels artistes clàssics amb els que va créixer, com Bob Dylan, The Beatles, Van Morrison, Elvis Presley, Stevie Wonder, Pink Floyd o Ray Charles, a referències més actuals que inclouen a Mumford and Sons, Coldplay, Amy Winehouse, Jack Johnson o Manel. Per això creu que la seva música pot  interessar tan al públic a qui li agradi els sons retro como als fans de la música alternativa.
 

No us perdeu aquesta nova veu d’heterogènia personalitat!