ActividadesActualidad

La majoria dels catalans son romàntics i atrevits a l’hora de dir “t’estimo”, segons el T’estimòmetre de Viladrau

La majoria dels catalans son romàntics i atrevits a l’hora de dir “t’estimo”, segons el T’estimòmetre de Viladrau

descarga 

·         Viladrau ha volgut destacar la importància de dir-se ‘t’estimo’ i animar a les parelles a expressar-ho durant tot l’any, més enllà de la diada de Sant Jordi

 

·         Segons els resultats obtinguts pel dispositiu dissenyat per la marca d’aigua i l’Escola Neuro-científica de l’Amor, un 55% de les parelles estan marcades per una combinació d’estrogen i testosterona, i per això solen ser atrevides, romàntiques i intuïtives, expressant les seves emocions de manera impulsiva

 

·         Prop de mig miler de persones s’han sotmès al T’estimòmetre al centre de Barcelona, diagnosticant que les parelles s’haurien de dir “t’estimo” una mitjana de 6 vegades per setmana per tal de consolidar la relació i sentir-se millor

 

Barcelona, 25 d’abril de 2017 – Una vegada més l’amor ha triomfat per Sant Jordi a Catalunya. El T’estimòmetrede Viladrau, creat per animar a les parelles a dir-se “t’estimo”  no només el dia de Sant Jordi, si no durant tot l’any, va atraure prop de mig miler de participants que es van sotmetre al test interactiu dissenyat per Viladrau i l’Escola Neuro-científica de l’Amor.

El T’estimòmetre és el primer dispositiu que calcula la quantitat de ‘t’estimos’ que s’hauria de dir cada parella a la setmana segons el seu perfil i ha estat a disposició del públic durant tot el dia de Sant Jordi. De les respostes obtingudes, se n’han pogut extreure dades interessants que determinen quin tipus de relacions tenen els catalans.

El T’estimòmetre ha diagnosticat a les parelles segons el seu perfil sinàptic, és a dir, la manera com els seus cervells estableixen connexions neuronals sinàptiques. Aquestes connexions determinen com son les nostres relacions personals i la nostra manera de viure, sentir i desenvolupar emocions. Segons cada perfil de parella, la mitjana de ‘t’estimos’ per setmana que s’haurien de dir per obtenir nivells òptims de comunicació interpersonal és diferent.

Les quatre substàncies que activen principalment la química de l’amor son l’estrogen, la testosterona, la dopamina i la serotonina i determinen el grau de compatibilitat entre els enamorats. En aquest sentit, els resultats delT’estimòmetre reflecteixen els tipus de parelles que predominen.

Un 55 % de les parelles participants han resultat ser una combinació en testosterona y estrogen, fet que indica que son parelles atrevides, romàntiques i intuïtives. Formades per oposats complementaris, creen un gran equip capaç de generar recursos. Uneixen les seves habilitats contraposades: l’empatia, la intuïció i la compassió del estrogen amb la determinació, el focus i l’atreviment de la testosterona. Analitzant aquests resultats, es pot observar que la majoria dels catalans estimen d’una manera romàntica i atrevida. Aquest tipus de parelles necessiten expressar els seus sentiments més sovint que les altres.

Per altra banda, un 23% de les parelles participants han coincidit amb aquelles que tenen alts nivells de serotonina. Aquestes solen ser lleials, detallistes, emocionalment contingudes i molt sociables. Els hi agrada pertànyer a una comunitat, comparteixen valors i projecten la seva vida al voltant de la seva família. Aquest tipus de parelles no tenen la necessitat de dir-se ‘t’estimo’ tan sovint com les anteriors.

Finalment, un 22% dels enamorats que han realitzat  el test del T’estimòmetre, han estat parelles amb alts nivells de dompamina. Aquest tipus de parelles son aventureres, busquen noves experiències per la ment i els sentits, son impulsius, extravertits, generosos i extravagants. Els hi agrada la novetat i estar en activitat.

Les parelles participants del T’estimòmetre han descobert de manera emotiva com han d’expressar-se amb la seva parella. Analitzant les respostes dels centenars de participants, la mitjana de “t’estimos” que haurien de dir-se les parelles catalanes hauria de ser de 6 “t’estimos” a la setmana.

És rellevant tenir en compte la importància de dir ‘t’estimo’ amb la freqüència necessària. Natalia Urdinguio, directora de l’Escola Neuro-científica de l’Amor, afirma que “quan ens diem ‘t’estimo’, alliberem oxitocina i això ens fa sentir més propers a la nostra parella”. En aquest sentit, amb l’acció del T’estimòmetre “Viladrau ha volgut puntualitzar la importància de dir-se ‘t’estimo’ i animar a les parelles a expressar-ho durant tot l’any, més enllà de la diada de Sant Jordi”, segons explica Marc Ponsa, Brand Manager de Viladrau.