La Maquinista Urban Music Days :: 24 i 25 de juliol 2019

La Maquinista marca el ritme de l’estiu
amb un festival dedicat a l’estil urban

 

·         La Maquinista se suma al calendari de festivals d’estiu a Barcelona els pròxims 24 i 25 de juliol amb Urban Music Days

 

·         Noms tan rellevants del món urban com Bejo, Recycled J o Steve Lean sonaran a l’escenari central de La Maquinista, així com Djs de primera línia com Dj Nil Fruitós o Dj Tisho

 

·         A més de les actuacions musicals, es duran a terme intenses batalles de galls i de ball urbà obertes a la participació del públic prèvia inscripció i es podrà participar també en un TikTok Challenge

 

Barcelona, 4 de juliol de 2019-. La Maquinista s’uneix al calendari de festivals estivals de Barcelona amb una proposta trencadora i gratuïta amb focus en la música i el ball urbà. El centre comercial organitza els propers dimecres 24 i dijous 25 de juliol Urban Music Days, una cita per gaudir del millor del trap i del rap, i per viure tots els estils de ball urbà, no només com a espectador sinó amb la possibilitat de participar també de les batalles de galls i de freestyle dance. El festival es tancarà amb les actuacions dels reconeguts artistes urbans Steve Lean, Recycled J i Bejo.

Una jornada dedicada a les últimes tendències en dansa urbana

El dimecres 24 tindran lloc l’All Styles Dance Battle i la cvv cv v. A la primera batalla, tots aquells que s’hagin registrat per participar a través del web www.lamaquinista.com/urbanmusicdays podran mostrar les seves aptituds pel ball davant d’un jurat d’excepció format per Ruth Prim, referent mundial de freestyle i professora al programa de televisió Fama ¡a bailar!Sandra Egido, coreògrafa i professora de Fama ¡a bailar!, i Sara Morales, guanyadora del Dancehall Queen Contest d’Espanya 2017 i ballarina de Mala Rodríguez. L’All Styles Dance Battle, en la qual els aspirants podran recórrer a qualsevol tipus de ball urbà (hip hop, funk, popping, break beats, dancehall, break dance, afro krump o experimental), es desenvoluparà en una sèrie de fases eliminatòries en les quals els participants hauran de ballar al ritme de la música que el reconegut Dj Nil Fruitós punxarà a l’atzar. La competició es completarà amb una espectacular exhibició per part de les tres integrants del jurat.

Després de l’All Styles Dance Battle, es durà a terme la Batalla de Galls, un intensíssima lluita de talent i enginy en què els amants del rap hauran de mostrar la seva capacitat d’improvisació sobre les bases de Dj Tisho. El jurat estarà format per mcs d’alt nivell: FJ (Francesc Xavier), raper especialitzat en freestyle, Endika Gutiérrez Sánchez Ocaña, més conegut com a Invert, guanyador internacional de la Rap Freestyle Red Bull Batalla de Gallos 2014, i Kemsuke, freestyler conegut per la seva potent posada en escena i que ha participat en nombrosos festivals nacionals i internacionals. Els tres mcs oferiran també una exhibició durant la competició. Així mateix, la Batalla comptarà amb Queen Mary com a speaker. Presentadora, actriu i model, és a més una de les cares més visibles del rap femení a Espanya.

La participació és gratuïta però cal inscripció prèvia al web del festival. Els guanyadors de les dues batalles obtindran un primer premi de 150 euros i un segon premi de 75 euros per comprar en botigues o establiments de La Maquinista.

Tres referents de l’urban clausuraran el festival a la plaça central de La Maquinista

El jueves 25, l’Urban Music Days portarà a l’escenari central de La Maquinista, situat a la plaça del rellotge, un veritable festival de ritme amb les actuacions del Dj i productor musical Steve Lean(18:30 hores) i els reconeguts mcs Recycled J (20 hores) i Bejo (21:15 hores), que seran la traca final a 48 hores de música i dansa urban.

TikTok Challenge a càrrec de la coreògrafa Ruth Prim

Una de les apostes més divertides de l’Urban Music Days arribarà en format de TikTok Challenge. Per participar tan sols serà necessari disposar d’un perfil a l’aplicació de vídeos curts TikTok i pujar un vídeo reptant Ruth Prim, qui apareix al vídeo oficial del challenge #UrbanMusicDays, disponible també al web www.lamaquinista.com/urbanmusicdays. Els participants amb més likes guanyaran un xec regal de 150 euros i 75 euros, respectivament, per comprar a La Maquinista.

 

Sobre els artistes de l’Urban Music Days

 

L’mc canari Bejo, un dels fundadors del grup Lokoplaya juntament amb El Crema i Uge, va ser el 2017 una de les figures més rellevants del panorama musical espanyol gràcies al seu tercer àlbum, Hipi Hapa Vacilanduki. Amb un carisma i un talent que ningú posa en dubte, es mou com peix a l’aigua entre rimes barroques, juganeres i parsimonioses, el seu flow “vacilón” i la seva particular imatge. Bejo tancarà els concerts del festival Urban Music Days.

 

Recycled J, artista madrileny de 23 anys autor del fenomen viral Valga la pena, ho donarà tot a l’escenari central de La Maquinista amb la seva explosió de sons que van des de l’electrònica més ballable fins al rap, el pop i el RnB passant per els ritmes flamencs.

 

Steve Lean és l’arquitecte per excel·lència del so urbà com el coneixem actualment a Espanya. Ha construït els fonaments de Pxxr Gvng i col·laborat amb artistes llatins del nivell de Maikel Delacalle, J Balvin o Fuego. A més, té grans skills darrere dels CDJs, amb una tècnica i selecció a l’altura de les seves produccions.

 

Sobre La Maquinista

El centre comercial La Maquinista va obrir les seves portes l’any 2000 revolucionant el sector amb un disseny innovador d’espais oberts. Al 2008 va ser adquirit per Unibail Rodamco (avui Unibail Rodamco Westfield), que ha destinat una important inversió a la seva remodelació i millora constant. Disposa d’una àmplia oferta comercial, d’oci, restauració i serveis repartida en 230 establiments i 95.000 m² de superfície bruta llogable, i genera més de 2.800 llocs de treball. La Maquinista va ser el centre comercial escollit per grans marques com Apple o Hollister per entrar a Espanya.

 

Més informació a: www.lamaquinista.com