La Novia s’estrenarà en sales l’11 de desembre

lanovia3-18708La Novia clourà el 5è Most Festival

 

 

 

 

 

 

Després de ser aplaudida al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià i el Festival de Cinema de Terror i Fantàstic de Catalunya, Sitges, la pel·lícula La novia clausurarà el Most Festival el diumenge 15 de novembre (19h, Cinemes Casal). En les propers setmanes, la cinta viatja també al Festival de Cinema de Dones (Granada, 6 de novembre), Festival de Cinema Europeu de Sevilla (Gala Especial, 10 de novembre), Festival de Cinema Europeu de Ourense (16 de novembre), Mostra de Cinema Europeu de Segòvia (19 de novembre) i el Festival de Tallinn Black Nights (23 de novembre), abans d’estrenar-se en sales l’11 de desembre.

La novia és una gran història d’amor, una de les tragèdies més belles de l’imaginari espanyol, on el paisatge hipnòtic envolta uns personatges fascinants, equiparables a Romeu i Julieta de la cultura anglosaxona, dins d’un univers mediterrani.

Està protagonitzada per Inma Cuesta (Las ovejas no pierden el tren, Tres bodas de más), Alex García (Kamikaze, Tierra de lobos) i Asier Etxeandía (Fotogramas de Plata per El intérprete, Velvet, Ma ma de Julio Medem). Compta en el repartiment amb Leticia Dolera (Requisistos para ser una personal normal, Rec 3) com l’esposa de Leonardo, Luisa Gavasa (De tu ventana a la mía) com a mare i Carlos Álvarez-Novoa (Solas) en el paper del pare. Completen el repartiment Manuela Vellés (Secuestrados) i Consuelo Trujillo (Al Sur de Granada), entre altres. Dirigida per Paula Ortiz (De tu ventana a la mía), i amb música deShigeru Umebayashi (2046). Va ser l’únic projecte espanyol que va aconseguir l’ajuda d’Eurimages de la seva convocatòria.

Produïda per Get in the Picture Productions, en associació amb Rec Films i amb la turca Mantar Cinema. Compta amb la participació de TVE, Televisió d’Aragó, l’ICAA i de les Diputacions Provincials de Saragossa i Osca.

La Novia s’estrenarà en sales l’11 de desembre.