La parola canta de PEPPE i TONI SERVILLO ( del 26 al 28 de febrer) Teatre Lliure Montjuïc

laparolacanta_esp

La parola canta

de PEPPE i TONI SERVILLO

Montjuïc

del 26 al 28 de febrer

Van ser al Lliure la temporada passada amb Le voci di dentro de De Filippo i hi tornen ara amb un recital de cançons, poemes napolitans i fragments de teatre, acompanyats pel Solis String Quartet. Són Peppe i Toni Servillo.

Un concert, un recital, una festa feta de música, poesia i cançons que celebra Nàpols, la màgia eterna de la seva tradició viva, la importància de la trobada entre èpoques i de compartir la cultura al màxim.
En aquesta ocasió especial, Peppe i Toni Servillo, amb el valuós i suggestiu suport del Solis String Quartet, cantaran poesia i recitaran cançons fent reviure i retent homenatge a algunes de les fites més altes de la cultura escènica napolitana d’entre la literatura, el teatre i la música: d’Eduardo de Filippo a Raffaele Viviani, d’E. A. Mario a Libero Bovio, i fins a veus contemporànies com les d’Enzo Moscato i Mimmo Borrelli. Un filó inacabable de fantasia i riquesa poètica d’on neix i es nodreix la creativitat escènica extraordinària de Peppe i Toni Servillo.

veu Peppe Servillo i Toni Servillo

música Solis String Quartet Vincenzo Di Donna violí / Luigi De Maio violí / Gerardo Morrone viola / Antonio Di Francia violoncel i guitarra

so Massimo D’Avanzo / il·luminació Francesco Adinolfi / regidor Daghi Rondanini / producció de gira Mara Milanesi

producció Teatri Uniti di Napoli

amb la col·laboració del Piccolo Teatro di Milano – Teatro d’Europa

L’activitat internacional del Piccolo Teatro di Milano compta amb el suport d’Eni

espectacle en italià i napolità sobretitulat en català
durada 1h. 45′ sense pausa

——————————————————————————–

seguiu #laparolacanta al twitter