La Pedrera-Casa Milà obrirà tots els dies de la setmana

Tallers familiars, un tast de vins o La Pedrera Jazz són les activitats especials per aquest estiu

La Pedrera aplica totes mesures sanitàries perquè es gaudeixi de l’experiència amb tota tranquil·litat

La Pedrera, coneguda també pel seu nom originari Casa Milàtornarà a rebre visitants de dilluns a diumenge a partir d’avui. La Fundació Catalunya La Pedrera, que gestiona aquest edifici icònic de l’arquitecte Antoni Gaudí, ja ha posat data a la reobertura total després dels mesos de restriccions provocats per la crisi de la COVID 19.

Fins aquesta setmana l’horari era de dijous a diumenge. La Pedrera, des de la seva reobertura fa un any, ha pres sempre totes les mesures de seguretat necessàries, fins i tot més enllà del que marca la normativa, per garantir que els visitants puguin gaudir de l’experiència amb tota tranquil·litat. Així, es mantindrà un aforament reduït per assegurar la distància necessària entre els visitants, les mampares de separació a les taquilles, entre altres punts. També es seguirà prenent la temperatura a tot el personal i els visitants, i serà obligatori l’ús de mascareta.

Novetats d’estiu !

La Pedrera reobre tots els dies de la setmana i ho fa amb una agenda d’activitats pensades per a tots els públics.

Tallers familiars

Indiana Stones: Explorem! Visita dinamitzada

Els més petits seran exploradors temeraris com l’Indiana Jones i descobriran tots els racons de La Pedrera per trobar el tresor més valuós d’Antoni Gaudí, amagat en algun indret d’aquesta casa. Amb aquesta visita dinamitzada les famílies podran conèixer de manera molt divertida i amena La Pedrera. Edat recomanada: de 5 a 10 anys.

Més info: https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/en-familia/indiana-stones

Hi havia una vegada… un trencadís! Visita + taller 
La Pedrera proposa conèixer l’edifici i acabar amb un taller de trencadís en què els més petits de la casa podran experimentar com si fossin l’autèntic Antoni Gaudí. I en acabar, es podran endur la seva obra a casa. Edat recomanada: de 5 a 10 anys.

Més info: https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/en-familia/hi-havia-una-vegada-un-trencadis

La Pedrera més especial, de nit
Amb La Pedrera Night Experience es visita l’edifici amb guia i grups reduïts, i es descobreix un recorregut ple de referències naturals i de llum i color que culmina al terrat, on es projecta un videomapping que destaca la singular arquitectura de l’espai. La vetllada acaba amb cava i dolços.

De dijous a diumenge, i festius: 21:00 h – 23:00 h

Més info: https://www.lapedrera.com/ca/visites/la-pedrera-night-experience

Neix La Pedrera amb DO, un recorregut pels vins catalans en el millor escenari modernista   
La Pedrera arrenca la temporada d’estiu oferint una nova experiència que fusiona l’arquitectura de Gaudí, les Denominacions d’Origen del vi de Catalunya i la cultura del vi. Així doncs, s’ofereixen tastos de les Denominacions d’Origen catalanes. Tots els caps de setmana fins el 25 de juliol.

Més info: https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/cicle/la-pedrera-amb-do-tast-complet-de-vins

Torna el cicle més atractiu de l’estiu a Barcelona: La Pedrera JAZZ 

La Pedrera Jazz es presenta un any més com el cicle essencial a l’estiu a Barcelona. L’edició 2021 proposa 9 projectes amb el talent jove més rellevant del jazz fet a Barcelona. El cartell és una combinació de les figures més representatives del panorama jazzístic actual per tal d’aconseguir una banda sonora en viu immillorable. El terrat de La Pedrera es converteix en l’escenari més excepcional de l’estiu on gaudir de la nit, les vistes a la ciutat i de la millor música en directe. Fins el 30 de juliol.

Més info: https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/cicle/la-pedrera-jazz

Flexibilitat en la compra

Per garantir la màxima tranquil·litat a l’hora de programar una visita a La Pedrera, es donarà la màxima flexibilitat en la compra. Si per la raó que sigui el visitant decideix canviar la data de la visita, des de La Pedrera es donaran les màximes facilitats per gestionar aquest canvi. I si finalment la visita no es pot fer, es tornarà l’import de l’entrada

La Fundació Catalunya La Pedrera

Totes les mesures adoptades de cara a la reobertura de La Pedrera demostren, un cop més, quela Fundació Catalunya La Pedrera està més compromesa que mai amb les persones. Les visites a l’edifici fan possible que més de 140.000 persones es beneficiïn cada any dels projectes socials, educatius, culturals i ambientals que porta a terme la Fundació.